” Όραμα για την Αλλαγή στο Κορινθιακό Ποδόσφαιρο” και ο Θωμάς Κεφοκέρης μαζί μας

126

ΚΑΙ Ο ΘΩΜΑΣ ΚΕΦΟΚΕΡΗΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Το όραμα για την Αλλαγή στο Κορινθιακό Ποδόσφαιρο, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μία ακόμα νέα υποψηφιότητα για τις εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας. O γνωστός παράγοντας και ραδιοφωνικός παραγωγός ΘΩΜΑΣ ΚΕΦΟΚΕΡΗΣ, ενώνει τις δυνάμεις του μαζί μας.
Ποιος είναι ο Θωμάς Κεφοκέρης:
Γεννημένος το 1982 στην Αθήνα αλλά όλα του τα χρόνια τα έζησε στο Βραχάτι. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και τα τελευταία 5 χρόνια ασχολείται με το ραδιόφωνο ως ραδιοφωνικός παραγωγός. Διετέλεσε πρόεδρος της ομάδας του Άρη Βοχαϊκού για 4 χρόνια, αναλαμβάνοντας ουσιαστικά τον σύλλογο ένα βήμα πριν την διάλυση του.
Όμως με πολύ αγάπη και σκληρή δουλειά ο Άρης Βοχαϊκού έγινε ένας οργανωμένος και λειτουργικός ποδοσφαιρικός σύλλογος στον Νομό Κορινθίας.
Όπως δήλωσε ο ίδιος, «με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση να συμμετέχω στον συνδυασμό ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, όλοι μαζί λοιπόν μπορούμε να πάμε το κορινθιακό ποδόσφαιρο ένα σκαλί παραπάνω, με γνώμονα την αγάπη και την θέληση για προσφορά στο άθλημα.
Καλωσορίζουμε τον Θωμά στον συνδυασμό και μαζί συνεχίζουμε με περισσότερη δύναμη και αισιοδοξία τον μεγάλο αγώνα για την ανατροπή, που θα δώσει ελπίδα στο ποδόσφαιρο της Κορινθίας και θα το οδηγήσει στο δρόμο της ανάπτυξης, της ανόδου και της αξιοπιστίας. Έχουμε το σχέδιο, έχουμε τους ανθρώπους και φυσικά έχουμε το πάθος να τα αλλάξουμε όλα για να πάμε στο ποδόσφαιρό μας εκεί που του αξίζει.


ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ