Οφθαλμοφανές το σκάνδαλο…! και αυτοί μιλάνε για πλεκτάνη

105

της Δήμητρας Γκουντούνα 

Είμαι εξοργισμένη. Οι αποκαλύψεις για την Novartis πέφτουν βροχή. Δεν σταματώ όμως στα πολιτικά πρόσωπα που ενέχονται. Στέκομαι στους 4.000 γιατρούς που έδιναν αβέρτα φάρμακα αυτής της εταιρείας, σ΄ ασθενείς, που καμιά σχέση δεν είχε η ασθένεια με το φάρμακο. Δηλαδή λατρεμένοι μας άνθρωποι που έφυγαν από τη ζωή μπορεί να έπαιρναν φάρμακα πανάκριβα που όχι μόνο δεν τα είχαν ανάγκη αλλά τους έβλαπταν. Το φτωχό μου το μυαλό δεν μπορεί να συλλάβει  την απελπισία  της στιγμής που τρέχαμε και περιμέναμε στην ουρά εκεί από πίσω από το ΙΚΑ της Λ. Αλεξάνδρας σε συγκεκριμένο  φαρμακείο – γιατί μόνο εκεί μπορούσαμε να βρούμε τα φάρμακα κόστους 2.000 ευρώ. Έφυγαν σπίτια και εφ΄ απαξ των ασθενών μας για εκείνα τα φάρμακα που ήταν καινούργια και  θ΄ ανακούφιζαν  τον πόνο. Όχι θα θεράπευαν, αλλά θ΄ ανακούφιζαν τον πόνο.

Νιώθω τεράστια οργή γιατί ένιωσα και τεράστιο πόνο. Βλέποντας τους ανθρώπους μου να φεύγουν. Πάνε τώρα να μπουρδουκλώσουνε τις καταστάσεις. Ναι είναι μεγάλο σκάνδαλο αλλά… Δεν υπάρχει αλλά… Πολιτικοί, γιατροί, δημοσιογράφοι νομικοί και όλοι όσοι ενέχονται, όσοι χρηματίσθηκαν για να πεθάνουν βασανιστικά οι άνθρωποι μας, πρέπει να βγουν τα στοιχεία τους στη φόρα. Τεκμηριωμένα. Γιατί οποίο λάθος ηθελημένο η μη των ανακριτών δικαστών κ.λ.π.  δημιουργούν σύγχυση  και αμφιβολίες σ΄ αυτόν τον έρημο λαό.

Είκοσι τρία  δισεκατομμύρια  είναι το σκάνδαλο. Είκοσι τρία δισεκατομμύρια έχουν φύγει από τα ταμεία μας. Αυτοί οι άνθρωποι μας αφήνουν φτωχούς απελπισμένους και με το φόβο “Αχ Θεέ μου να μην αρρωστήσω και πέσω και εγώ στα χέρια  αυτών των γιατρών”. Δεν βάζω ουτε τους πολιτικούς ούτε τους γιατρούς ούτε τους δημοσιογράφους και νομικούς στο ίδιο τσουβάλι. Αλλά φέρτε την κάθαρση  γιατί πραγματικά δεν υπάρχει άλλη υπομονή. Όποιος αφήσει αυτό το σκάνδαλο να περάσει όπως η Ζήμενς που δεν τιμωρήθηκε κανείς να ξέρετε ότι θα περάσετε από το δικαστήριο της συνείδησης μας και της ιστορίας αυτού του τόπου. Καταδικασμένοι αιώνια και εσείς και τα παιδιά σας.

πηγή- avecnews.gr 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ