Ο “Βηματοδότης” αποκαλύπτει: Ο Μητσοτάκης δεν θέλει ούτε να ακούει Τατούλη

89

Ούτε να τον ακούν και φυσικά ούτε να τον βλέπουν στη Ν.Δ. τον Πέτρο Τατούλη. Δεν είναι βέβαια πρωτάκουστο, αλλά επιβεβαιώνεται πλήρως από την αποκάλυψη του “Βηματοδότη” στο “Βήμα”, όπου επισφραγίζεται επίσημα και από τον ίδιο τον πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οπως γράφεται: “Στην πρώτη συνάντηση που είχε η εκλογική επιτροπή για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές ο πρόεδρός της Νικήτας Κακλαμάνης ρώτησε τον πρόεδρο της Ν.Δ. τι μέλλει γενέσθαι με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη. Ο κ. Μητσοτάκης απάντησε κοφτά, χωρίς να αφήσει περιθώριο για άλλη συζήτηση: “Δεν θέλω να ξανακούσω αυτό το όνομα στη Ν.Δ.”. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, αναζητείται υποψήφιος για την Περιφέρεια Πελοποννήσου”.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ: “Στην εκλογική επιτροπή για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές μετέχουν επίσης ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης, ο αρμόδιος τομεάρχης Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιώργος Γεωργαντάς, ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας Κώστας Τσιάρας, ο σύμβουλος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Νέζης, ο γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος Στέλιος Κονταδάκης, αλλά και “γαλάζια” στελέχη που έχουν περάσει από την αυτοδιοίκηση.

Ηδη ο Νικήτας Κακλαμάνης έχει αρχίσει την επεξεργασία των προσώπων που θα συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτια στις 13 περιφέρειες και στους δήμους της χώρας.

Η αναζήτηση γίνεται στη βάση συγκρότησης συμμαχιών με άλλα κόμματα (με όλα πλην ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσής Αυγής) και σχηματισμούς ώστε να πετύχουν το στόχο που δεν είναι άλλος από το να κερδίσει η Νέα Δημοκρατία περισσότερες από τις επτά περιφέρειες (που ελέγχει σήμερα)“.

πηγή-eleftheriaonline.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ