Ο βιαστής με το τατουάζ είχε επιτεθεί σε γυναίκες στο Λουτράκι

1312

Ο βιαστής με το τατουάζ δεν δρούσε μόνο στο Φάληρο και τις γύρω περιοχές αλλά είχε ”χτυπήσει” και στο Λουτράκι.

Σύμφωνα με μαρτυρία γυναίκας στο Mega, αναγνώρισε τον άνδρα που πριν λίγους μήνες της είχε επιτεθεί άγρια σε κεντρικό δρόμο της πόλης όπου παραθέριζε. Συγκεκριμένα, σήμερα προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία και όπως κατέθεσε ήταν έξι το πρωί όταν έβγαλε τον σκύλο της βόλτα στον πεζόδρομο δίπλα στην παραλία και παρόλο που στο δρόμο κινούνταν αυτοκίνητα εκείνος την ακολούθησε.

Όταν η γυναίκα το αντιλήφθηκε, προσπάθησε να τον αποφύγει. Εκείνος την πλησίασε και πανικόβλητη πήρε αγκαλιά τον σκύλο της και άρχισε να τρέχει. Κατάφερε να φτάσει σπίτι της και μπει μέσα.

Εκείνος που είχε μείνει έξω από την είσοδο όπως ισχυρίζεται το παραλίγο θύμα βιασμού δεν έφυγε αλλά τον είδε από την τζαμαρία να καλύπτει το πρόσωπό του με την μπλούζα του, να κατεβάζει το παντελόνι του και να αυνανίζεται. Η γυναίκα κάλεσε την Αστυνομία και έσπευσε στο σημείο περιπολικό αλλά της είπαν ότι δεν είδαν κάποια ύποπτη κίνηση.

Ακόμα μία γυναίκα στο Λουτράκι το καλοκαίρι 2021 είχε καταγγείλει παρόμοιο περιστατικό με δράστη που είχε τα ίδια χαρακτηριστικά. Μάλιστα είχε εντοπιστεί το όχημά του, με στοιχεία ιδιοκτήτη που διέμενε στο Παλαιό Φάληρο.

Και οι δύο γυναίκες κάνουν λόγο για έναν άνδρα αδίστακτο και επικίνδυνο που δεν τον σταματούσε τίποτα.

Πηγή-dmnews.gr