Ο Δήμαρχος Γ.Γκιώνης στην εκδήλωση Γυναικών Αγίων Θεοδώρων για το 1821-φωτο

84

Στην εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Αγίων Θεοδώρων για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 19 Ιουνίου 2021 στον χώρο του Βιβλιοπωλείου “Δήμητρα” παρέστη ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης.

Σε μία σύντομη αναφορά στο έργο και τις εκδηλώσεις του Συλλόγου, καθώς επίσης, στην παρουσίαση των έργων ζωγραφικής που δημιούργησαν οι γυναίκες του Συλλόγου προς τιμή των ηρώων της Ελληνικής Επανάστασης για την επέτειο των 200 χρόνων αναφέρθηκε στην ομιλία που πραγματοποίησε η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δήμητρα Σταμούλη.

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων τόνισε τη σπουδαιότητα που έχει για τον Δήμο μας η διατήρηση και ενίσχυση της πλούσιας πολιτιστικής και ιστορικής μας κληρονομιάς, συνεχάρη την Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου για την εξαιρετική πρωτοβουλία και τα μοναδικά έργα και δεσμεύτηκε πως θα συνδράμει τα μέγιστα προκειμένου η συγκεκριμένη έκθεση να ταξιδέψει σε όλο τον Δήμο, με έμφαση στην πρώτη Πρωτεύουσα της Ελλάδας, την Περαχώρα.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν αρκετοί δημότες & μέλη του Συλλόγου, καθώς επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αθηνά Κόρκα – Κώνστα, ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων κ. Σπύρος Ράτης, ο Πρόεδρος του ΔΣ της Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων κ. Αριστείδης Κωνσταντής Σκουλικαρίτης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Πέτρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ