Ο Δήμος άφησε τους Αθικιώτες στη μοίρα τους…? – Λιποθυμούν οι ηλικιωμένοι-φωτο

118

Στην τύχη τους έχουν αφεθεί όπως φαίνεται οι κάτοικοι των Αθικίων Κορινθίας οι οποίοι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους προκειμένου να σωθούν από την μανία της πυρκαγιάς που εξαπλώθηκε μετά τη φωτιά στις Κεχριές και βρίσκονται στην θέση Γκα .

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς από τις αποκλειστικές φωτογραφίες  οι κάτοικοι χωρίς καμία καθοδήγηση περιμένουν απλώς να περάσει η ώρα και τη φωτιά να σβήσει από τις αγωνιώδεις οι προσπάθειες των πυροσβεστών.

Χαρακτηριστικό μάλιστα της κατάστασης που επικρατεί είναι πως σύμφωνα με πληροφορίες του Ηlektra.gr υπάρχουν οι ηλικιωμένοι οι οποίοι δεν άντεξαν την ορθοστασία και την αγωνία με αποτέλεσμα να λιποθυμήσουν  για αυτό και όπως βλέπετε στις φωτογραφίες στο σημείο κατέφθασε ασθενοφόρο προκειμένου να παρέχει τις πρώτες βοήθειες.

«Πού είναι ο δήμαρχος που είναι οι αρχές είμαστε μόνοι μας», καταγγέλλουν οι κάτοικοι μιλώντας στο Ηλέκτρα σε μία προσπάθεια να κινητοποιηθούν οι τοπικές αρχές έτσι ώστε τουλάχιστον να μεριμνήσουν για την ασφαλή παραμονή τους στο χώρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ