Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ «ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»

220
Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ «ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ».
Το Όραμα Αλλαγής για το Κορινθιακό Ποδόσφαιρο, είναι μια συλλογική προσπάθεια ανθρώπων που αγαπούν, πονούν και πιστεύουν στο μαζικότερο λαϊκό άθλημα.
Άνθρωποι με διαφορετικές πιθανώς αφετηρίες αλλά με κοινό στόχο να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις και τις συνθήκες, για την ανάπτυξη του αθλήματος και την αναγέννησή του.
Σήμερα νιώθουμε εξαιρετική χαρά, να ανακοινώσουμε την συμπόρευσή μας με ένα εξαιρετικό άνθρωπο, παράγοντα και πρώην αθλητή.
Ο επιχειρηματίας Θανάσης Καραχρήστος, ενώνει τις δυνάμεις του, τις ιδέες και τη δημιουργικότητά του μαζί με όλους μας και ξεκινά αυτό το δύσκολο ταξίδι στην ελπίδα και την υλοποίηση του Οράματος για να ξαναδούμε το ποδόσφαιρο της Κορινθίας, εκεί που του αξίζει.
Άνθρωποι σαν τον Θανάση, μας δίνουν την δύναμη στην προσπάθεια, προσθέτουν νέες ιδέες, εργατικότητα και μας δημιουργούν περισσότερες ευθύνες. Η πορεία του είναι γνωστή σε όλους και σεβαστή από όλους.
Ο Θανάσης Καραχρήστος έχει δώσει δείγματα γραφής, για το ήθος και την προσφορά του και αποτελεί εγγύηση για την πορεία μας.
Τον καλωσορίζουμε στην προσπάθειά μας και δυνατότεροι από ποτέ συνεχίζουμε όλοι μαζί για το καλό του ποδοσφαίρου.
Συνταξιδιώτες στο ίδιο όνειρο, προχωράμε για την νίκη!!
ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ