Ο Κενυάτης Μπρίμιν Μισόι είναι μεγάλος νικητής του 36ου Αυθεντικού Μαραθώνιου -βίντεο

80
36ﲠUȅ͔Ɋϓ ́сș͉ϓ 2018 (֙ԏÑVɁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Ο Κενυάτης αθλητής Μπρίμιν Μισόι είναι ο μεγάλος νικητής στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας.

Ο μαραθωνοδρόμος κάλυψε την κλασική διαδρομή των 42 χλμ σε χρόνο 2.10.56 , γνωρίζοντας την αποθέωση κατά την είσοδο και τον τερματισμό του στο στάδιο «Καλλιμάρμαρο».

Οι νικητές στους αγώνες δρόμου 5 και 10 χλμ στην Αθήνα

Η νέα γενιά δρομέων έδειξε για μία ακόμη φορά πως βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση ενόψει της συνέχειας.

Ο Γιώργος Τάσσης έκανε την πρώτη του νίκη στα 10χλμ. Wind στον Αυθεντικό Μαραθώνιο και το πέτυχε με 30.29, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ διοργάνωσης.

Ο Τάσσης, ο οποίος την περασμένη άνοιξη ήταν νικητής στον Ημιμαραθώνιο, ξεκίνησε ελπιδοφόρα τη νέα χρονιά. Επίδοση καλύτερη από το προηγούμενο (30.50) – δικό του – ρεκόρ διαδρομής πέτυχε και ο δεύτερος της απόστασης, ο Χρήστος Καλλίας, που πέρασε τη γραμμή τερματισμού σε 30.40.

Ο 20χρονος Νίκος Σάκης κατέλαβε την τρίτη θέση με 30.59 και ανέβηκε για πρώτη φορά στο βάθρο των νικητών στη διοργάνωση. Στις γυναίκες η Γκλόρια Πριβιλέτζιο επιβεβαίωσε την εξαιρετική της κατάσταση και με 35.23 έκοψε την κορδέλα του τερματισμού.

Λίγα δευτερόλεπτα πίσω της, τερμάτισε η συναθλήτρια της, Αναστασία Καρακατσάνη, η πολυνίκης στην απόσταση με πέντε νίκες, με 35.51, ενώ η τριάδα συμπληρώθηκε από την Χάνα Μπρουκς (36.43). Η νεαρή Γλυκερία Σκάρκου ήταν τέταρτη με 37.41.

Πηγή-eleftherostypos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ