Ο κορωνοϊός «χτύπησε» και τις Αγριες Μέλισσες -Χωρίς νέα επεισόδια από βδομάδα

106

Ο ένας μετά τον άλλον οι τηλεοπτικοί σταθμοί προσαρμόζονται στην νέα κατάσταση που δημιουργεί στη χώρα η πανδημία του κορωνοϊού. Η προσπάθεια περιορισμού του ιού έπληξε έτσι και τις «Άγριες Μέλισσες».

Πρώτος τον χορό των αλλαγών στο πρόγραμμά του εξαιτίας του κορωνοϊού, άνοιξε ο ΣΚΑΪ, που αρχικά ανακοίνωσε την αναβολή της πρεμιέρας του Big Brother, ενώ στη συνέχεια αποφάσισε να αναστείλει τις δύο ζωντανές ψυχαγωγικές εκπομπές, «Μεσημέρι» και «Καλό Μεσημεράκι» με τους Γιώργο Λιάγκα και Νίκο Μουτσινά, αντίστοιχα.

Ο ΑΝΤ1 αλλάζει το πρόγραμμά του λόγω του κορωνοϊού

Αναβάλλεται προσωρινά η πρεμιέρα του Big Brother – Λόγω κορωνοϊού
ΖΩΗ 15|03|2020 | 14:33
«Αγριες Μέλισσες»: Αυτά είναι τα επεισόδια που δεν θα βγουν στον αέρα λόγω κορωνοϊού
MEDIA 15|03|2020 | 22:19
Κορωνοϊός: Ο ΣΚΑΪ βάζει στον «πάγο» την ψυχαγωγία -Χωρίς Μουτσινά και Λιάγκα από τη Δευτέρα
MEDIA 15|03|2020 | 17:54
Σειρά είχε ο ΑΝΤ1, που με ανακοίνωσή του το απόγευμα της Κυριακής ανακοίνωσε ριζικές αλλαγές στο πρόγραμμα της εβδομάδας που ξεκινά. Έτσι, όλες οι εκπομπές και οι σειρές του καναλιού αναστέλλουν τα γυρίσματά τους για προληπτικούς λόγους ενάντια στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να αναβάλλεται η προβολή νέων επεισοδίων τους στον αέρα του ΑΝΤ1.

Αρχικά, στη θέση του ψυχαγωγικού «Το Πρωινό», του οποίου η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό, σταματά την προβολή του και στη θέση του θα προβάλλεται ενημερωτική εκπομπή με όλες τις εξελίξεις γύρω από την πανδημία του κορωνοϊού.

Αντίστοιχα, μετά τις μεσημεριανές ειδήσεις, το επεισόδιο του Ρουκ Ζουκ θα προβάλλεται σε επανάληψη, όπως και το Still Standing λίγη ώρα αργότερα. Η καθημερινή σειρά «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» δεν θα βγαίνει καθόλου στον αέρα του σταθμού και στη θέση της, ο ΑΝΤ1 προγραμματίζει επανάληψη της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης» που θα δίνει lead-in στο δελτίο ειδήσεων.

Αλλαγή και στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης, που στις 21.15 – καθώς το δελτίο ειδήσεων θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια – θα προβάλλεται σε επανάληψη καθημερινά ένα επεισόδιο της σειράς «Πέτα τη φριτέζα», πλην της Παρασκευής, που θα προβάλλεται (και εδώ σε επανάληψη) το «Καφέ της Χαράς».

Ακυρώνεται η προβολή των νέων επεισοδίων της σειράς «Άγριες Μέλισσες»
Ο ΑΝΤ1 είχε δώσει στη δημοσιότητα τις περιλήψεις των νέων επεισοδίων της σειράς «Άγριες Μέλισσες» που θα έβγαιναν στον αέρα από βδομάδα. Ωστόσο, με τα νέα δεδομένα λόγω κορωνοϊού, η σειρά θα προβάλλεται με διπλό επεισόδιο από την αρχή στις 22.15.

Τη Δευτέρα 16 Μαρτίου και την Τρίτη 17 Μαρτίου, οι προγραμματισμένες εκπομπές «Ενώπιος Ενωπίω» και «Special Report» θα μεταδοθούν κανονικά, ενώ δε θα μεταδοθεί το «The 2night show» στις 18 και 19 Μαρτίου.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για έκτακτα μέτρα ενάντια στον κορωνοϊό

Ο ΑΝΤ1, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο αλλά και το ανθρώπινο δυναμικό του, αναπροσαρμόζει το πρόγραμμά του, ώστε να ανταποκριθεί με υπευθυνότητα και ψυχραιμία στις νέες συνθήκες που όλοι καλούμαστε να διαχειριστούμε για πρώτη φορά.

Από αύριο, Δευτέρα, ο ANT1 προχωρά σε αλλαγές στην καθημερινή του ροή καθώς θεωρεί ύψιστη υποχρέωσή του να κινηθεί με πυξίδα την επιτακτική ανάγκη των πολιτών για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, αλλά και γιατί κύριο μέλημά του ήταν και είναι η προστασία, με οποιοδήποτε κόστος, της υγείας των εργαζομένων του.

Πιστεύοντας ότι τώρα είναι η στιγμή που η τηλεόραση οφείλει να χρησιμοποιήσει σωστά τη δύναμή της και να σταθεί με αυταπάρνηση κοντά στην Κοινωνία, ο ΑΝΤ1 δίνει πιο έντονο ενημερωτικό χαρακτήρα στο πρόγραμμά του, εντάσσοντας σε αυτό έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές και αυξάνοντας τη διάρκεια του κεντρικού του δελτίου ειδήσεων. Επίσης, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών αναστέλλει, για όσο διάστημα χρειαστεί, την παραγωγή των ψυχαγωγικών του εκπομπών και σειρών.

Πηγή: iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ