Ο Κωνσταντίνος Ταγαράς Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Δήμου Κορινθίων

64

Δηλωση Κωνσταντίνου Ταγαρα
Πρόεδρου ΔΗΜΤΟ ΟΝΝΕΔ Δήμου Κορινθίων.

Φίλες και φίλοι,
Οννεδίτισσες και Οννεδίτες,

Σύμφωνα με το σπουδαίο Αμερικανό λογοτέχνη του 19ου αιώνα Μαρκ Τουαίην «Οι δύο πιο σημαντικές μέρες στη ζωή σου είναι η μέρα που γεννιέσαι και η μέρα που ανακαλύπτεις το γιατί». Έτσι και για μένα, η στιγμή που πέρασα το νοητό κατώφλι της εισόδου μου στην Οργάνωση Νέων Νέας Δημοκρατίας αποτελεί ορόσημο. Η στιγμή που έγινα μέλος μιας μεγάλης και ενωμένης σαν γροθιά οικογένειας, της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας. Μιας οργάνωσης πρότυπο για τις περισσότερες περιφερειακές οργανώσεις την προηγούμενη δεκαετία. Διαποτισμένη με αρχές και αξίες, με ιδεώδη και έργα που πολλές φορές ξεπερνούσαν κατά πολύ τα στενά όρια του νομού μας.

Και έρχεται η στιγμή που αυτό το δημιούργημα περνάει στα δικά μας χέρια. Έρχεται η στιγμή που πρέπει να αποδείξουμε πως οι διδαχές τόσων χρόνων θα αποτελέσουν φάρο για εμάς. Από την Κόρινθο, το Λουτράκι και τη Νεμέα μέχρι το Κιάτο, το Ξυλόκαστρο και το Ζευγολατιό, οφείλουμε να μετατρέψουμε τη σπίθα σε πυρκαγιά δημιουργικότητας και ανανέωσης, μέσα από την κληρονομιά του Εθνάρχη μας Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Συναισθανόμενος την τιμή αλλά και το χρέος για νέες επιτυχίες, ευχαριστώ την παράταξη στο σύνολό της για την επιλογή μου ως προέδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της ΟΝΝΕΔ στο δήμο Κορινθίων. Μέσα σε ένα κλίμα αμοιβαίου πάθους αλλά και εμπιστοσύνης, θα πορευθούμε υπό την ηγεσία της νέας επικεφαλής της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας, Μυρτούς Μαντζώρου, με σκοπό να συνεισφέρουμε το δικό μας λιθαράκι στην προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη να δημιουργήσει μια εποχή ευημερίας και ανάπτυξης για την πατρίδα μας. Στην προσπάθεια αυτή λοιπόν δεν περισσεύει κανείς. Παλιοί αλλά και νέοι συναγωνιστές, έμπειροι και εργατικοί στρατιώτες της Οργάνωσης καλούνται στο πλευρό μας, γιατί η ΟΝΝΕΔ ήταν είναι και θα είναι « ο πυρσός που περνά χέρι με χέρι, από γενιά σε γενιά».

Κωνσταντίνος Ταγαρας
Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ ΟΝΝΕΔ
Δήμου Κορινθίων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ