ο Μίμης Χρυσαφίδης υποψήφιος για τον δήμο Κορινθίων

150

Μία νέα υποψηφιότητα σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες της Πρώτη news Kορινθίας, θα υπάρξει για τον δήμο Κορινθίων . 

Είναι κοινώς αποδεκτό ότι οι νέοι άνθρωποι είναι το μέλλον και η ελπίδα αυτής της χώρας.

Μπορεί να μην διαθέτουν πείρα , έχουν όμως φρέσκες ιδέες πρωτοπορούν και εκπλήσσουν ευχάριστα , αρκεί κάποιος να τους δώσει το βήμα να εκφραστούν.

Οφείλουμε ως πολίτες τ΄ άφθαρτα και αξιόλογα πρόσωπα που έχουν τα εφόδια να  προσφέρουν στην πόλη μας να τα στηρίξουμε ανεξαρτήτου συνδυασμού.

Ένα από αυτά είναι και ο Μίμης Χρυσαφίδης .

 

Πρόκειται για έναν νέο και αυτοδημιούργητο Κορίνθιο αθλητή του ποδοσφαίρου, που μας έχει χαρίσει ανεπανάληπτες αθλητικές στιγμές χαράς , σε όποια ομάδα και αν βρισκόταν .

Σήμερα εκτός από τον αθλητισμό που συνεχίζει απτόητος , είναι επιχειρηματίας, με επιτυχημένη πορεία στον κλάδο  της εστίασης , αφού είναι ένας εκ των ιδιοκτητών του εστιατορίου “θέατρο ” στην Κόρινθο  .

Εμείς να τονίσουμε  πως ο Δήμος Κορινθίων  έχει ανάγκη από ανθρώπους που έχουν πετύχει στη ζωή τους και το μόνο που θέλουν είναι να προσφέρουν ανιδιοτελώς στην πόλη τους.

Παρότι γνωρίζουμε, δεν θα θέλαμε να προηγηθούμε της επίσημης ανακοίνωσης ΄που θα προκύψει εντός ολίγων ημερών , γι αυτό σήμερα επιφυλασσόμεθα  και δεν θα σας αποκαλύψουμε το συνδυασμό που κατεβαίνει ως υποψήφιος , θα περιοριστούμε μόνο να του ευχηθούμε ολόψυχα καλή επιτυχία !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ