Ο Μουσικός και Μορφωτικος Σύλλογος Ξυλοκαστρου “Ο ΑΥΛΟΣ ” πραγματοποίησε τηνκαλοκαιρινή του συναυλία

131

 

Ο Μουσικός και Μορφωτικος Σύλλογος Ξυλοκαστρου *Ο ΑΥΛΟΣ *, χθες Δευτερα βραδυ 8 Ιουλίου, πραγματοποίησε την ετήσια καλοκαιρινή του συναυλία, στο θ. Βασ. Γεωργιάδης.
Την καλλιτεχνική αυλαία την άνοιξε η παιδικη χορωδία του ΑΥΛΟΥ, με μαεστρο τον Σωτήρη Δημητρακοπουλο, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα όλων των θεατών.
Η καλλιτεχνική σκυτάλη δόθηκε στην μικτή τετραφωνη χορωδία ενηλίκων, που φέτος συμπληρώνει 25 χρονια.
Το ρεπερτόριο εντελώς ανανεωμένο αλλα και η ιδια η χορωδία με μαέστρο τον καταξιωμενο Θεμιστοκλή Δραμη, ανανεωμενη κέρδισε τις εντυπώσεις όλων.
Η έκπληξη της βραδιάς ο Σύλλογος Κορινθίων ΤΕΡΨΙΧΌΡΗ, οπου ενα χορευτικό τμήμα του Συλλόγου , χορεψε λαϊκούς Ελληνικούς χορούς ξεσηκώνοντας το κοινό, που για πρώτη φορά σε συναυλία του ΑΥΛΟΥ, σηκωθηκε και χόρεψε, γιατι αυτό ειναι Πολιτισμος σε αυτή τη χώρα. Δε ξεχωριζουμε χορωδίες και χορευτικά, αλλά τα “παντρευουμε” .. Γιατι τραγούδι και χορός πάνε μαζί…
Αυτό ηταν μια καινοτομία του ΑΥΛΟΥ, απο την περσινή χρονιά, έχοντας ως φιλοξενουμενο το χορευτικο, απο τον Συλλογο Αλμυρης *ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ *..
Εκ μέρους του Δ. Σ. του Συλλόγου να ευχαριστήσουμε ολους οσους μας τιμησαν, ολους οσους μας αγκαλιάζουν 25 συνεχή έτη, τους χορηγούς μας, τα καταστήματα της πόλης μας του Ξυλοκαστρου και της Συκιας, που παντα βρίσκονται στο πλευρό μας και τον Δημο Ξυλοκαστρου Ευρωστινης.
Ευχαριστούμε εκπροσώπους Συλλόγων που μας τιμουν με τη παρουσια τους και ολους οσοι βρεθήκατε στη χθεσινη μας εκδήλωση.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ