Ο Μποτρίνι αρνείται την καταγγελία για βασανιστήρια με καυτό λάδι στο εστιατόριο του στην Κέρκυρα:

101

Σάλος έχει προκληθεί μετά από την καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας, από έναν 19χρονο σπουδαστή μαγειρικής στην Κέρκυρα, ο οποίος καταγγέλλει πως είχε υποστεί βασανιστήρια στο εστιατόριο του πασίγνωστου σεφ Έκτορα Μποτρίνι, όπου δούλευε ως μαθητευόμενος.

Σύμφωνα με την καταγγελία, τον έκαιγαν με καυτό λάδι, με εργαλεία κουζίνας και δεχόταν βρισιές.

Πέρα από τα βασανιστήρια που καταγγέλλει οι 19χρονος, όπως υποστηρίζει υποχρεωνόταν να εργάζεται 12 και 13 ώρες την ημέρα, ενώ ανάλογη αντιμετώπιση είχαν και άλλοι νεαροί μάγειρες, οι οποίοι όμως δεν μιλούν γιατί φοβούνται πως δεν θα ξαναβρούν δουλειά.

Δικηγόρος 19χρονου: Ο Μποτρίνι γνώριζε τι γινόταν

«Για να μην ζήσουμε νέα υπόθεση Ιωαννίνων (σ.σ.: θάνατος Βαγγέλη Γιακουμάκη) βγήκε και τα αποκάλυψε όλα αυτά ο νεαρός μάγειρας», είπε σήμερα στο Open TV ο δικηγόρος του Στέφανος Νικόπουλος, ο οποίος εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η ιατροδικαστική και εισαγγελική έρευνα θα δικαιώσουν τον πελάτη του.

«Πρόκειται για μία πρωτοφανή, ακατανόητη, ανεξήγητη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του», τόνισε.

«Τον έκαιγαν με καυτό λάδι και με εργαλεία κουζίνας. Έχει εξεταστεί από ιατροδικαστές κι όλα θα αποδειχθούν περίτρανα. Εάν γνωρίζει ή όχι (σ.σ.: ο Μποτρίνι) προκύπτουν μέσα από την έρευνα… Και γνώριζε… Μπορεί να ισχυρίζεται ό,τι ακριβώς νομίζει. Ό,τι έγινε για να μην εμφανιστεί στην Κέρκυρα υπόθεση αντίστοιχη των Ιωαννίνων, με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη»,είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

 

Την δική του εκδοχή και αρνούμενος τα πάντα, σχετικά με την καταγγελία του 19χρονου σπουδαστή μαγειρικής περί βασανισμού του στο εστιατόριό του δίνει ο βραβευμένος σεφ Έκτορας Μποτρίνι.

Ο γνωστός σεφ αρνείται κατηγορηματικά τα πάντα και φτάνει στο σημείο να χαρακτηρίζει τα όσα καταγγέλλει ο 19χρονος, «ηλιθιότητες».«Πρώτη φορά ακούω αυτά τα πράγματα, είναι γελοιότητες. Τις επόμενες μέρες φαντάζομαι θα μάθετε την αλήθεια γιατί νομίζω πως γύρω από αυτό υπάρχει ένας δόλος. Είναι ψέμα, σίγουρα τα δύο παιδιά ήρθαν σε διαπληκτισμό μεταξύ τους. Είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται γιατί ένας άνθρωπος αν δεν είναι ευχαριστημένος σε μια επιχείρηση σηκώνεται και φεύγει. Δεν είναι κανείς δεμένος με σκοινί ή με αλυσίδα στο πόδι. Αυτά είναι μεγάλες ηλιθιότητες γιατί ακούω πολύ χοντρά πράγματα. Προσεχώς θα φανεί η αλήθεια, είμαι πολύ σίγουρος για αυτό», είπε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1.Αξίζει να σημειωθεί πως ο 19χρονος έχει υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Κέρκυρας, ενώ έχει ήδη εξεταστεί από Ιατροδικαστή

 

documentonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ