Ο Μ.Χρυσοχοΐδης είναι ιδέα υποσχόταν ότι θα καθαρίσει τη χώρα… στην Κρήτη μόνο αντιεροπορικά δεν έχουν βγει…

95

Ο κύριος Χρυσοχοΐδης παρακαλά τα ΜΜΕ να ασχοληθούν μαζί του, ενώ η Ελλάδα έχει γίνει Ελ Πάσο.

Τα ρέστα του παίζει ενόψει ανασχηματισμού ο κύριος Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για να διασωθεί. Ας μην έχει άγχος, ας το πάρει απόφαση ότι η επόμενη ημέρα δεν θα τον βρει στο υπουργείο προστασίας του πολίτη. Όσο και εάν προσπαθεί μέσω συνεντεύξεων και αναπαραγωγής αυτών σε ιστοσελίδες και κανάλια, να δείξει ότι είναι υπαρκτός και όχι …ιδέα.

Διότι τα γεγονότα συγκλίνουν στο ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, είναι ιδέα. Είναι ο άνθρωπος που από την αγκαλιά του Κώστα Σημίτη πήγε στην αγκαλιά του Γιώργου Παπανδρέου, έπειτα του Αντώνη Σαμαρά και τώρα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μόνο ο Χρυσοχοΐδης και οι ιδέες μεταλαμπαδεύονται με τέτοια ευκολία.

 

Ακόμα και το έργο του στο υπουργείο, μοιάζει να είναι μία ιδέα. Υποσχόταν ότι θα καθαρίσει τα Εξάρχεια και εντέλει κατάφερε να τα επεκτείνει μέχρι το Κολωνάκι. Στην Βούλα σε λίγο θα γυρνούν ταινίες γουέστερν. Στην Κρήτη μόνο τα αντιεροπορικά δεν έχουν βγει. Στα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών η κατάσταση έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

 

Αλλά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης που σε λίγο θα έκλεινε χρόνο στο υπουργείο, προαναγγέλλει μέσω συνεντεύξεων ότι είναι έτοιμος να παρέμβει!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ