Ο Ν.Σταυρέλης ζητά απευθείας ανάθεση για τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο…! ενώ υπάρχει νόμιμη σύμβαση

81

Δεν θα μπορούσε να μου έρθει καμία άλλη παροιμία στο μυαλό από την παραπάνω που φυσικά δεν απευθύνεται στον Νίκο Σταυρέλη αλλά σε αυτόν  που περιμένει στην γωνία να χαρεί.

Πάμε όμως να τα δούμε από την αρχή. Διαβάζοντας τα μηνύματα αυτών που μας διοικούν σε αυτή την πόλη πέφτω επάνω σε ένα ποστ του αρχηγού της Πνοής Δημιουργίας, Νίκου Σταυρέλη για διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο που ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος αρνείται πεισματικά να λειτουργήσει από τότε που ανέλαβε παρότι έχει σύμβαση που τρέχει.

Τι έρχεται τώρα να πει ο Νίκος Σταυρέλης που μέχρι τώρα καμία θέση δεν έχει πάρει για τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου; Να γίνει απευθείας ανάθεση προμήθειας τροφίμων; ΠΟΥ κύριε Σταυρέλη; Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο που έχει σύμβαση και αρνείται η Δημοτική Αρχή και ο Βασίλης Νανόπουλος να τρέξει; Και σε ποιον άραγε; Εχετε κάποιον στο μυαλό σας…;

Πέρασαν τα Χριστούγεννα και δεν σας είδαμε να ανησυχείτε

Τώρα, στην αναμπουμπούλα δηλαδή, να περάσει κάτω από την μύτη μας…  Γιατί δεν προτείνετε κάποιον;

Προτρέψτε τον Δήμαρχο που του δίνετε ψήφο πλειοψηφίας να ακολουθήσει τις συμβάσεις και να γεμίσει το Κοινωνικό του Παντοπωλείο που το έχει ξεχάσει όπως έχει ξεχάσει και την κοινωνική πολιτική, όπως έχετε όλοι μαζί ξεχάσει πολλά !!!

 πηγή- peloponnisosnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ