Ο πα-τέρας και ο ξάδελφος του φέρονται να βίασαν παραφύση το 11 μηνών παιδάκι

103

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, υπάρχουν μαρτυρίες που αναφέρουν ότι ακουγόταν πολύ συχνά κλάμα του μωρού

Εξελίξεις προκάλεσε το πόρισμα του ιατροδικαστή, σύμφωνα με το οποίο το 11 μηνών βρέφοςαπό τη Συρία, είχε υποστεί σeξουαλική κακοποίηση.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πατέρας του παιδιού και ο ξάδελφός του, ο οποίος φιλοξενείτο στο σπίτι της οικογένειας, όταν έχασε τη ζωή του το κοριτσάκι, προσήχθησαν και ανακρίνονται.

Μάλιστα, μετά τη διάγνωση που έγινε στο νοσοκομείο, ελήφθη και από τους δύο γενετικό υλικό προκειμένου να γίνει εξέταση DNA.

Η προανάκριση για τη φρικτή υπόθεση, που διενεργεί το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, εποπτεύεται από τον αρμόδιο Εισαγγελέα Ανηλίκων.

Νωρίτερα σήμερα, ο ιατροδικαστής κ. Μπουζάνης, που διενήργησε τη νεκροτομή στο άτυχο κοριτσάκι αποκάλυψε ότι βρέθηκαν ίχνη σeξουαλικής κακοποίησης και παραφύση, κάτι που είχε διαπιστωθεί από χτες και μακροσκοπικά.

Σε ό,τι αφορά τα αίτια του θανάτου, όπως είπε ο ιατροδικαστής, δεν διευκρινίστηκαν και αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις.

Το άτυχο βρέφος μεταφέρθηκε το πρωί της Κυριακής στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, η οικογένεια των Σύρων διαμένει σε μισθωμένο, από πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων, διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου.

Από προχθές φιλοξενείτο στο σπίτι ακόμη ένα ζευγάρι ομοεθνών τους, (ο άνδρας είναι μακρινός εξάδελφος του πατέρα), που είχαν έλθει από τη Θεσσαλονίκη.

Η προανάκριση εποπτεύεται από τον αρμόδιο Εισαγγελέα Ανηλίκων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ