Ο Πορτοσάλτε ξεπέρασε τον εαυτό του: Ή εμβόλιο ή θα υπογράφεις πως δεν θα μπεις σε ΜΕΘ

130

Ο Πορτοσάλτε είναι ο ίδιος τύπος που έχει ζητήσει οι ανεμβολίαστοι να μην παίρνουν σύνταξη κι έχει πρότείνει να πληρώνουν ΜΕΘ εάν τη χρειαστούν.

Είναι ο Πορτοσάλτε και δηλώνει δημοσιογράφος.

Είναι ο Πορτοσάλτε που ζητούσε η κυβέρνηση να μην δίνει σύνταξη σε αυτούς που δεν κάνουν εμβόλιο.

Είναι ο Πορτοσάλτε που έχει φτάσει στο σημείο να δηλώσει πως πρέπει να τιμωρηθούν οι ανεμβολίαστοι πληρώνοντας τις ΜΕΘ, εάν χρειαστεί να πάνε στο νοσοκομείο.

Ο ίδιος Πορτοσάλτε ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό του, πηγαίνοντας ακόμα παραπέρα την απανθρωπιά, και πρότεινε το εξής: Εάν δεν κάνει κανείς το εμβόλιο για τον κορωνοϊό να υπογράφει ότι δεν θα μπεις σε ΜΕΘ!

Συγκεκριμένα ο Α. Πορτοσάλτε δήλωσε: «Εάν τώρα πω εγώ και λίγο προβοκατόρικα: Θα υπογράψεις ότι δεν κάνεις εμβόλιο και πως παίρνεις όλη την ευθύνη πάνω σου (σ.σ ότι δεν θα μπεις σε ΜΕΘ). Με στόχο να υπάρχουν διαθέσιμα κρεβάτια στις ΜΕΘ και για άλλους ασθενείς, πέραν του κορωνοϊού. Τι θα γίνει; Θα γράφουν πάλι ο Πορτοσάλτε είπε…».

Μάλιστα η παρουσιάστρια της εκπομπής, Μ. Αναστασοπούλου τον ρώτησε «εσύ τι περιμένεις τώρα, ότι ο ανεμβολίαστος θα υπογράψει ότι “εάν χρειαστώ ΜΕΘ δεν θα μπω σε ΜΕΘ;”». Κι ο Πορτοσάλτε απάντησε: «Δεν κατάλαβα. Όταν υπάρχει εμβόλιο διαθέσιμο…». Ακόμα και στο ερώτημα «Όταν πεθάνει ο άλλος τι θα του πεις; Κάτσε έξω;» ο Πορτοσάλτε συνέχισε: «Δεν θα έμπαινε εάν εμβολιαζόταν».

 Πηγή-imerodromos.gr