Ο πρώτος δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας Δ.Γκατζογιάννης στο συνδυασμου του… Α.Παπακυριάκου…!!!

87

Ο, μέχρι πρότινος, δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας, με επιστολή του δήλωσε την παραίτησή του από τον συνδυασμό του Νίκου Βουδούρη (Τσίτουρα) και την επιθυμία του να προσχωρήσει στο συνδυασμό του Αννίβα Παπακυριάκου.

Ο Δημήτρης Γκατζογιάννης στις εκλογές του Μαΐου του 2014, είχε εκλεγεί πρώτος με τον συνδυασμό του Βουδούρη (Τσίτουρα) Νικόλαου, με 335 σταυρούς. Ωστόσο εδώ και λίγο καιρό είχε διαχωρίσει τη θέση του από την αντιπολιτευτική γραμμή του Νίκου Βουδούρη.  Μάλιστα κατά την εορτή της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, στο Βοχαϊκό, κατέθεσε στεφάνι ως εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής, κίνηση συμβολική που από πολλούς ερμηνεύτηκε ως το προοίμιο της επιστολής παραίτησής του.

Η επιστολή Γκατζογιάννη απευθύνεται προς το δήμαρχο Βέλου-Βόχας και μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:

«Η στείρα αντιπολιτευτική γραμμή η οποία βασιζόταν πάντα σε καταγγελίες, οι οποίες ποτέ δεν αξιοποιήθηκαν (αφήνοντάς τες ως ανυπόστατες) και έμειναν μόνο ως φωνές εντυπωσιασμού στα Δημοτικά Συμβούλια καθώς και στα Μ.Μ.Ε. αλλά και η ασυνεννοησία ορισμένων από τους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού δημιουργώντας ένα κλίμα μη κοινής αντιπολιτευτικής γραμμής είναι οι σημαντικότεροι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή την κίνηση.»

45212729_342047973019840_8030510329987334144_n Ο κ. Γκατζογιάννης συνεχίζοντας στην επιστολή αναφέρει την επιθυμία του να ενταχθεί στο συνδυασμό του δημάρχου Αννίβα Παπακυριάκου γράφοντας τα εξής:

«Πέραν τούτου θα ήθελα να σας γνωρίσω την επιθυμία μου για προσχώρηση στη Δημοτική Ενωτική Κίνηση Βέλου-Βόχας με δήμαρχο τον κ. Αννίβα Παπακυριάκο θεωρώντας την ως τη μοναδική Δημοτική δύναμη η οποία μπορεί να εγγυηθεί την ανάπτυξη και ευημερία του δήμου, κρίνοντάς την θετικά από το σημαντικό έργο που έχει παρουσιάσει.»!

Καλωσόρισμα  Αννίβα

 

 

 

 

annivas (2) Ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας υποδέχτηκε θερμά την προσχώρηση Γκατζογιάννη, η οποία δίνει έναν επιπλέον

αέρα υπεροχής στο συνδυασμό του. Σε δηλώσεις του εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Δημήτρη Γκατζογιάννη και την καλωσόρισε στον συνδυασμό του. «Είναι τιμή», επεσήμανε, «για μένα και τους συνεργάτες μου, για την προσπάθεια που καταβάλλουμε, ένας εξαίρετος δημοτικός σύμβουλος, ο οποίος είχε την τιμή μάλιστα να εκλεγεί πρώτος με άλλη παράταξη, να διαχωρίζει τη θέση του, να αναγνωρίζει αυτό που δημιουργούμε και να συντάσσεται ενεργά μαζί μας. Ξέρετε», συνεχίζει ο Αννίβας Παπακυριάκος, «είναι πολύ πιο εύκολο από μια μεγάλη ομάδα που διοικεί το δήμο κάποιοι να αποχωρούν καθώς μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες, προσωπικές διαφορές, φιλοδοξίες και επιδιώξεις. Από μία ομάδα, όμως, που δεν διοικεί, είναι πολύ δυσκολότερο κάποιος να στηρίξει έμπρακτα το έργο που γίνεται, αντί να επιλέξει τον εύκολο δρόμο του λαϊκισμού και της στείρας κριτικής. Αυτός βέβαια δεν είναι ο δρόμος της προσφοράς στη σημερινή κοινωνία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ