Ο Τσίπρας εκθειάζει τον Γ.Δέδε απο την Καλαμάτα…!!!για την καθοριστική συμβολή-βίντεο

118

Χαιρετισμό απηύθυνε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Γιώργος Δέδες, στην ομιλία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην Καλαμάτα.

Ο Γιώργος Δέδες:

  • Ανέδειξε τις απαιτήσεις που θέτει η νέα πολιτική πραγματικότητα για συνεργασίες των δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων στους θεσμούς της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης. Στην περιφερειακή παράταξη “Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο” της οποίας ηγείται, έχει ήδη γίνει η αρχή. Συμμετέχουν σε αυτήν δημοκρατικοί πολίτες προερχόμενοι από διαφορετικούς χώρους, με κοινό όμως παρονομαστή τη διάθεση προσφοράς στην προσπάθεια για οικονομική ανάπτυξη, κοινωνικά δικαιώματα, προστασία και αλληλεγγύη για τους ευάλωτους, σεβασμό στη διαφορετικότητα, ενάντια στις λογικές της συντήρησης, της οπισθοδρόμησης και της υπανάπτυξης.
  • Εστίασε στην καθιέρωση μιας νέας αντίληψης της διαχείρισης των θεμάτων που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες. Με δημοκρατικές, ανοιχτές διαδικασίες διαλόγου και σύνθεσης που εγγυώνται τη διαφάνεια και τη λογοδοσία και όχι μέσα από εξουσιαστικά στεγανά που τρέφουν την αναποτελεσματικότητα και τη διαφθορά.
  • «Είμαστε βέβαιοι, πως με τη δική σας συμμετοχή κι ενεργοποίηση, με τον κοινό μας αγώνα, το στοίχημα για την ανασυγκρότηση και την αισιόδοξη προοπτική της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα έχει θετική έκβαση για τις δυνάμεις των Νέων Δρόμων, της δημοκρατίας, της προόδου και της ανάπτυξης», τόνισε στο κλείσιμο του χαιρετισμού του ο Γιώργος Δέδες.

Αξίζει να επισημανθεί ότι κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε ειδική αναφορά στην καθοριστική συμβολή του Γιώργου Δέδε από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Υποδομών,  στο  πολυαναμενόμενο από τους Μεσσήνιους έργο του οδικού άξονα Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη, το οποίο δημοπρατείται μέσα στις επόμενες μέρες.  Η αναφορά αυτή του Πρωθυπουργού στο όνομα του Γιώργου Δέδε, προκάλεσε το δυνατό και παρατεταμένο χειροκρότημα των συγκεντρωμένων στην κατάμεστη αίθουσα του κλειστού Γυμναστηρίου Καλαμάτας.

Δείτε Τα σχετικά videos:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ