ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Ραγδαίες εξελίξεις – Τι γράφει το φύλλο αγώνα – Διακοπή του πρωταθλήματος

100
 Μετά τα όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής η Κυβέρνηση σκέφτεται σοβαρά τη διακοπή του πρωταθλήματος της Super League – Το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ο αγώνας διεκόπη στο 90′ μετά το τέρμα του Βαρέλα το οποίο αρχικά κατακυρώθηκε, μετά ακυρώθηκε και εντέλει μέτρησε κανονικά.

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις, μετά τα όσα έγιναν στην Τούμπα και στο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Ήδη η Κυβέρνηση σκέφτεται σοβαρά να διακόψει το πρωτάθλημα της Super League, πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωσή του. Συγκεκριμένα ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού, Γιώργος Βασιλειάδης δήλωσε πως η Πολιτεία είναι έτοιμη για «δύσκολες αποφάσεις» σε συνεννόηση με την UEFA. «Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας» έστειλε ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Οι σημερινές εικόνες πληγώνουν πρώτα από όλα τους φίλους του ΠΑΟΚ και κατ’ επέκταση όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου. Εικόνες όπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω. Τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα. Και φέτος μετά από χρόνια είχαμε το πιο συναρπαστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα. Δε πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την ΟΥΕΦΑ να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις».

Σύμφωνα με όσα υποστήριξαν από τον ΠΑΟΚ και επιβεβαίωσαν από την ΑΕΚ, το φύλλο αγώνα έκλεισε με 1-0 κάτι που σημαίνει ότι το τέρμα του Βαρέλα που τίναξε το παιχνίδι στον αέρα κατακυρώθηκε.

Αρχικά, από πλευράς ΠΑΟΚ υποστήριξαν ότι ο διαιτητής έκλεισε το φύλλο αγώνα εις βάρος της ΑΕΚ για το γεγονός ότι αρνήθηκε να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχιστεί το ματς.

Κάτι το οποίο διαψεύδουν από την Ένωση που αναφέρουν ότι η διακοπή του παιχνιδιού οφείλεται στην είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ 

Τι αναφέρει το φύλλο αγώνα

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ περίμεναν μέχρι τα ξημερώματα, ώστε να ενημερωθούν τι έγραψε στο φύλλο αγώνα, στο οποία σύμφωνα με τη «Νοva» αναφέρει:

1) Βίαιη εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο με συνοδεία ατόμων της προσωπικής του ασφάλειας.

2) Βίαιη απώθηση του Ιβάν Σαββίδη στον Βασίλη Δημητριάδη.

3) Λεκτική επίθεση του Λούμπος Μίχελ στον ίδιο τον Γιώργο Κομίνη, με τη φράση: “Έχεις τελειώσει”.

“Μετά απ’ όλα αυτά αποφάσισα να εισέλθω στα αποδυτήρια διότι η κατάσταση που επικρατούσε δεν επέτρεπε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα”.

4) “Στα αποδυτήρια ο κ. Μηνάς Λυσάνδρου μου είπε ότι οι παίκτες είναι τρομοκρατημένοι, ενώ έκανε αναφορά και σε κατοχή όπλου απ’ την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη, το οποίο είχα δει κι εγώ”.

Για το σκορ, ο ρέφερι έγραψε πως ύστερα από διαβουλεύσεις με τους βοηθούς του κατακύρωσε το γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ, αλλά η εισβολή του Ιβάν Σαββίδη έφερε τη διακοπή του ματς.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ