Παρά τις αποχωρήσεις παικτών και προπονητών…η Κορινθος 06 πέτυχε μεγάλη νίκη επί του Αιολικού

91

ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΑΙΟΛΙΚΟ ΜΕ 2-0!

Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε η Κορινθος 06 επικρατώντας του φιλοδοξου Αιολικου με την γνωστή …ταριφα του ΔΑΚ ΚΟΡΊΝΘΟΥ στο πρωταθλημα δηλαδή 2-0.

Μετά το κρίσιμο 10ημερο της ομάδας, με αποχωρήσεις παικτών και του προπονητικου τιμ, όλοι θεωρούσαν ότι η ομάδα της Μυτιλήνης θα είχε εύκολο έργο και  θα έκανε περιπατο στην εδρα της Κορινθου. Διαψευτηκαν όμως οι Κασανδρες και αν υπήρχε στο βρεγμένο από την συνεχή βροχή μια ομάδα, αυτή ήταν η γηπεδούχος .

Ο Μπαμπης ο Πάτρας ο υπηρεσιακος προπονητής που καθησε στο παγκο δεν είχε χρόνο να κάνει κάτι το διαφορετικό στην ομάδα.

Δομημενη σωστά από τον Π.Τζαναβαρα έστησε πολύ καλά την ομάδα και χορεύοντας πάνω στη βροχή οι γηπεδούχοι ειχαν πάθος για τη νίκη κάτι που πέτυχαν αφού σκοραραν δύο φορές μια σε κάθε ημίχρονο, κάνοντας το ωραιότερο δώρο στον πρόεδρο Δημήτρη Μπινιαρη έστω και  …ετεροχρονισμενα για την ονομαστική του εορτη.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο καλά στο γήπεδο και στα πρώτα 20 λεπτά είχαν μια καλή ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ αλλά αντέδρασε σωστά ο Αθανασοπουλος σε κορνερ στο σουτ του Μπουρους στο 5′.  Ο παικτης ξεκίνησε φέτος από την Κόρινθο αλλά στη συνέχεια αποχώρησε.  Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορροπησαν και είχαν την υπεριοχή  με καρπό το παλληκαρισιο γκολ του Κατσουκη στο 40′ για το 1-0. Στο β’ημίχρονο οι γηπεδούχοι έδωσαν έξυπνα γήπεδο στους φιλοξενουμενους, με αποτέλεσμα οι φαρμακερες αντεπιθεσεις να από φέρουν πολλές ευκαιρίες αλλά και το όμορφο γκολ του Ραπτη για το 2-0 στο  60′.

Ίσως να γινόταν και το 3-0 έξι λεπτά αργότερα αν ο Α’βοηθός Γκουριωτης δεν σήκωνε το σημαιακι σε ανύπαρκτο οφσαιτ σε βάρος του Γεωργίου.Έτσι κύλησε το παιγνιδι μέχρι τέλους και παναξια οι γηπεδούχοι πανηγυρισαν μια μεγάλη νίκη δίκαιη πέρα για πέρα.

Από την άλλη πλευρά η μεγαλη απογοήτευση ο Αιολικος παρουσιάστηκε ίσως κουρασμένος από το παιγνιδι κυπέλλου την περασμένη Πέμπτη με τη Λαμία, αλλά εκτίμηση μας είναι ότι δεν θα έκανε τίποτα στο παιγνίδι αυτό κόντρα στη  καταπληκτική σ’αυτό το παιγνιδι Κορινθο 2006.

Αξίζει να σημειώσουμε το δέσιμο των παικτών μεταξύ τους καθώς και των  ανθρώπων του πάγκου στους πανηγυρισμούς  στα δύο γκολ και στη λήξη του αγώνα.Άλλο ένα χαρακτηριστικό του αγώνα η συμμετοχή των 16χρονων Κόκκινου Παπανικολάου, Βασιλα και Κουινελη έστω και σαν αλλαγή.  ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ :Παπαγεωργοπουλος -καλος- (Γκουριωτης -Τουμπας ),από την ΕΠΣ Αργολίδας. ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

:ΚΟΡΙΝΘΟΣ :Αθανασοπουλος, Κωστοπουλος, Φιλης, Ντερτιλης, Δημητρίου, Μαγγινας, Αγγελόπουλος  (34′ λτ Κουινελης ), Τσιριγωτης, Γεωργίου  (90′ Κοκκινος ), Ραπτης  (89′ Βασιλας ), Κατσουκης  (83′ Παπανικολάου ).

ΑΙΟΛΙΚΟΣ :Βρονταρας, Αγριμακης, Καλαφατης, Κρητικός, Βαλλιος, Τσομπανελλης, Παπαμοτσης, Κατσικης, Λαμπράκης, Μπουρους, Σπολιαριτς. ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ :Μασαι, Λαζαρίδης, Τσιπας  και Μπλασκας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ