Παραδοσιακά πιάτα των Χριστουγέννων σε διάφορα μέρη της Ελλάδας

119

Όταν σκεφτόμαστε ένα εορταστικό τραπέζι, συνήθως το μυαλό μας πηγαίνει στη γεμιστή γαλοπούλα. Στην πραγματικότητα όμως, πρόκειται για ένα ξενόφερτο έθιμο. Το ελληνικό μας έθιμο θέλει γενικά το κρέας, αλλά ο πρωταγωνιστής στα παραδοσιακά πιάτα των Χριστουγέννων είναι το χοιρινό σε διάφορες εκδοχές.

Η κατανάλωση του χοιρινού είναι ένα ελληνικό έθιμο από την αρχαία Ελλάδα.

Η συνέχεια εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ