Παραδόθηκε στις φλόγες πυροσβεστικό όχημα στις Κεχριές-φωτο

111

Οριακά γλίτωσαν οι πυροσβέστες- Τους κύκλωσαν οι φλόγες και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το όχημα – Δραματικές στιγμές στο μέτωπο της φωτιάς.

Υπεράνθρωπες προσπάθειες καταβάλουν οι πυροσβέστες για να σώσουν ότι μπορούν στη μεγάλη φωτιά που ξεκίνησε από τις Κεχριές Κορινθίας και πλέον κατευθύνεται προς Αθίκια, Σοφικό, Εξαμίλια, Ξυλοκέριζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες εξοχικές κυρίως κατοικίες έχουν παραδοθεί στις φλόγες, ενώ δεν γλίτωσαν ούτε και μέσα πυρόσβεσης.

Χαρακτηριστικό της έντασης και της επικινδυνότητας της πυρκαγιάς είναι ότι ένα όχημα της πυροσβεστικής τυλίχθηκε στις φλόγες στις Κεχριές, με τους πυροσβέστες να γλιτώνουν οριακά. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πυροσβέστες ενώ επιχειρούσαν στην περιοχή, μαζί με άλλα οχήματα και εθελοντές, έκαναν κάποια στιγμή στην άκρη του δασικού δρόμου το όχημα για να περάσει άλλο υδροφόρο, ωστόσο το βαρύ πυροσβεστικό όχημα κόλλησε! Οι άνδρες προσπάθησαν να ξεκολλήσουν το πυροσβεστικό, όμως αυτό δεν ήταν εύκολο, ενώ οι φλόγες πλησίαζαν όλο και περισσότερο! Τελικά, διαβλέποντας τον άμεσο κίνδυνο να εγκλωβιστούν οι ίδιοι στη φωτιά, διέφυγαν από το σημείο κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή!

Η αυτοθυσία και ο ηρωϊσμός αυτών των ανθρώπων έχει ξεπεράσει κάθε όριο και εκτελούν με αυταπάρνηση το καθήκον τους! Όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του anagnostis.org το όχημα της πυροσβεστικής έχει καεί ολοσχερώς.

ΚΕΧΡΙΕΣ ΚΑΗΚΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ

 

ΚΕΧΡΙΕΣ ΚΑΗΚΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ

 

ΚΕΧΡΙΕΣ ΚΑΗΚΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ

πηγή-https://anagnostis.org/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ