Παρουσίαση καλλυντικών με βάση το σταφύλι- Οινική εκδήλωση

92
Η ΕΥΟΙΝ ΕΥΑΝ- Οινικοί σύμβουλοι, στα πλαίσια διοργάνωσης εκδηλώσεων γύρω από το κρασί και τον πολιτισμό του, έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της κάβας μας ,την Ευαγγελία Σωτηροπούλουοινολόγο PhD και δημιουργό του OINOSPOROS.
H εταιρεία OINOSPOROS δημιουργεί πρωτοποριακά καλλυντικά περιποίησης σώματος, προσώπου και μαλλιών που προκύπτουν από την αξιοποίηση των οινικών υποπροιόντων ,του γιγαρτέλαιου και των κουκουτσιών από σταφύλια.
Η Ευαγγελία θα αναλύσει την καινοτόμο ιδέα της και θα μας παρουσιάσει τη φιλοσοφία ,το σκοπό και τις μοναδικές ιδιότητες των προιόντων της.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε την πλήρη γκάμα της σειράς καθώς και τα νέα προιόντα που δεν έχουν ακόμα κυκλοφορήσει, όπως και να τα αγοράσουμε σε ειδικά προνομιακές τιμές και γιορτινές συσκευασίες.

Στα πλαίσια της φιλοξενίας μας, η κάβα θα προσφέρει για γευστική δοκιμή μια επιλογή από εκλεκτά κρασιά, λικέρ και αποστάγματα συνοδεία κρύου πιάτου για να μπορέσει ο καθένας να αγοράσει εκείνα που θα ταίριαζαν στα εορταστικά τραπέζια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ή ακόμα να διαλέξει τα εορταστικά δώρα που θα προσφέρει.
Η προσέλευση στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.
Σας περιμένουμε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ