ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ«ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΗ»ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

106
KODAK Digital Still Camera

 .Στον κατάμεστο Καθεδρικό Ι. Ναό Απ. Παύλου Κορίνθου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018, η προγραμματισμένη εορταστική Εκδήλωση της Ι. Μητροπόλεως μας για την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα και το Άγιο Πάσχα με τίτλο: «ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΗ».

Η Εκδήλωση περιελάμβανε στο πρώτο μέρος της Ύμνους από την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα, τους οποίους απέδωσε η Χορωδία του Συλλόγου Ιεροψαλτών Κορινθίας «ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ο ΥΜΝΟΓΡΑΦΟΣ» και η Χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μητροπόλεως μας «ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝΙΔΗΣ» υπό την διεύθυνση του μουσικοδιδασκάλου – χοράρχη κ. Αναστασίου Γκιούλη, Πρωτοψάλτη του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αποστόλου Παύλου Κορίνθου και της κ. Χριστίνας-Παταπιάς Μήτρου.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης ο Θεολόγος – Δημοσιογράφος και υπεύθυνος προγράμματος του Ραδιοφωνικού Σταθμού «Πειραϊκή Εκκλησία» κ. Λυκούργος Μαρκούδης, μετέφερε, μέσω οπτικοακουστικού υλικού, τους πιστούς στα Ιερά Προσκυνήματα των Αγίων Τόπων, πραγματοποιώντας έτσι ένα νοερό προσκύνημα στα μέρη όπου έζησε και δραστηριοποιήθηκε ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός.

Τον επίλογο της πνευματικής και κατανυκτικής αυτής Εκδηλώσεως, που σκοπό είχε να προετοιμάσει τους πιστούς για την βίωση  των κοσμοσωτηρίων εορτών των Αγίων Παθών και της Αναστάσεως του Κυρίου μας, έκανε ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Διονύσιος, συγχαίροντας όλους τους συντελεστές για την άρτια και επιτυχημένη παρουσίαση της εφετινής εορταστικής Εκδήλωσης, ιδιαιτέρως δε τον κ. Μαρκούδη, ευχόμενος ταυτόχρονα προς όλους «Καλή Ανάσταση»!

 
 
 
 
 
 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ