ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ- Ενημέρωση των φιλάθλων της ομάδος για την ιδιοκτησία του γήπεδο μας

245
ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1963 Προς ενημέρωση του φιλαθλου κόσμου της ομάδος μας αλλά και των συνδημοτών μάς μετά το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο αλλά και το σημερινό ανακοινωθέν του Δήμου Κορινθίων δηλώνουμε τα εξής:
Το δημοτικό συμβούλιο συζήτησε για το γήπεδο Συνοικισμού ιδιοκτησίας ΠΑΣ ΚΌΡΙΝΘΟΣ δίχως να έχει ενημερωθεί το Δ/Σ της ομάδος μας.
Απορίας άξιο ότι δεν αναρωτήθηκε κανένας δημοτικός σύμβουλος για το εάν είχε ενημέρωση το σωματείο μας .
Ούτε η Περιφέρεια αλλά και ουτε ο ΠΑΣ ΚΌΡΙΝΘΟΣ έχει ζητήσει την συνδρομή από τον Δήμο για τυχόν συμμετοχή του στην ανακατασκευή του τάπητα του γηπέδου. Απρόσκλητα ο Δήμος Κορινθίων παίρνει πρωτοβουλίες και συνδιαλέγεται δίχως να του έχει ζητηθεί από ΚΑΝΕΝΑΝ την στιγμή που τα γήπεδα που του ανήκουν έχουν δεκάδες προβλήματα και θα ήταν ποιο ωφέλιμο για τον ποδοσφαιρικό κόσμο να προσπαθήσει να δώσει λύσεις για τις αθλητικές εγκαταστάσεις που του ανήκουν καί να υλοποιήσει την δέσμευση του για κατασκευή γηπέδου εντός της πόλης μας.
Στην σημερινή ανακοίνωση του Δήμου Κορινθίων ΨΕΥΔΩΣ αναφέρεται ότι υπάρχει ζήτημα ιδιοκτησιακό καί θυμίζουμε ότι στο ιστορικό αυτό γήπεδο που η ΚΌΡΙΝΘΟΣ αγωνίζεται από την ίδρυση της το 1963 δεν αμφισβητήθηκε ποτέ και από κανέναν και τυπικά κατοχυρώθηκε το 2008 με νόμιμες διαδικασίες.
Κατανοούμε την δυσάρεστη θέση που έχουν βρεθεί “κάποιοι” οι οποίοι έταζαν και υπόσχονταν θέσεις και καρέκλες (παραχωρητηρια)για το γήπεδο μας σε διάφορα σωματεία θα πρέπει να μάθουν ότι μικροπολιτική στην πλάτη της ομάδος μας δεν θα το επιτρέψουμε.
Μου αρέσει!

Σχόλιο
Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ