ΠΑΣ Κόρινθος- To πρώτο βήμα είναι το σημαντικότερο για να ξεκινήσει η πορεία στα όνειρα σου

655
To πρώτο βήμα είναι το σημαντικότερο για να ξεκινήσει η πορεία στα όνειρα σου.
Αύριο στις 4.30 το απόγευμα ο ΠΑΣ Κόρινθος, δίνει το πρώτο παιχνίδι της νέας του εποχής με αντίπαλο την ομάδα του Ισθμιακού.
Θεωρητικά ο ΠΑΣ με ένα πολύ μεγάλο μπάτζετ πρωτόγνωρο για τα τοπικά δεδομένα, με ομάδα οργανωμένη σε όλα τα επίπεδα και με ποδοσφαιριστές που η πλειοψηφία τους είναι για μεγαλύτερη κατηγορία, θα πρέπει να ξεκινήσει με το δεξί την πορεία του που στοχεύει πολύ ψηλά.
Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν αλλά αύριο για την ομάδα της Κορίνθου, το κύριο ενδιαφέρον θα είναι στην εξέδρα και θα μετρηθεί με τον αριθμό των Κορινθίων, που θα πληρώσουν εισιτήριο για να σταθούν στο πλευρό της.
Ο πρώτος αγώνας στο δημοτικό στάδιο της Κορίνθου είναι ένα σοβαρό τεστ, για την διοίκηση και την ομάδα που έχει αμέτρητες φιλοδοξίες που είναι και φιλοδοξίες και όνειρα όλων των Κορινθίων.
Αν η διοίκηση έχει πείσει μέχρι τώρα για το σχέδιο της, αν έχει ενεργοποιηθεί το ενδιαφέρον των φίλων της ιστορικής Μπάρτσας, τότε για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια η ομάδα θα παίξει στο τοπικό πρωτάθλημα μπροστά σε τετραψήφιο αριθμό φιλάθλων.
Αν δηλαδή αύριο το απόγευμα στο γήπεδο βρεθούν 1.000 φίλαθλοι, θα είναι ένα εξαιρετικό ξεκίνημα, που θα σημαδοτήσει αλλά και θα επικυρώσει τους στόχους της διοίκησης της ομάδας, για τα μεγάλα βήματα που έχει θέσει ως στόχους.
Στην αντίθετη περίπτωση αν το εγχείρημα δεν έχει ακόμα δώσει το σωστό μήνυμα στους χιλιάδες Κορίνθιους που αποδεδειγμένα αγαπούν την Μπάρτσα, θα πρέπει να διαφοροποιηθεί η επικοινωνιακή παρουσία της ομάδας, της προοπτικής και των στόχων της.
Κακά τα ψέματα, όσα λεφτά και να δαπανήσεις αν δεν στηρίξουν την προσπάθεια οι φίλαθλοι αργά ή γρήγορα αυτό θα εκπνεύσει και θα γυρίσουν πίσω τα πράγματα.
Επειδή η Μπάρτσα δεν μπορεί να είναι υπόθεση μόνο της διοίκησης, η οποία έχει ήδη κάνει τις υπερβάσεις που χρειάζονται αλλά κυρίως είναι υπόθεση των Κορινθίων, αύριο το απόγευμα είναι η ώρα να αναλάβουμε και οι φίλαθλοι τις δικές μας ευθύνες απέναντι στην Μπάρτσα.
Η παρουσία όλων δεν είναι μόνο μία συμβολική κίνηση, είναι πολύ περισσότερα πράγματα και ασφαλώς θα κρίνει τόσο το εγγύς όσο και απώτερο μέλλον της ομάδας, που θέλει να αναγεννηθεί από τις στάχτες της ιστορίας της.
Όλα ξεκινούν οργανωμένα από την αρχή, ο καιρός είναι ιδανικός, η ομάδα πανέτοιμη, το στάδιο είναι άνετο και όμορφο, τα νέα μεγάλα όνειρα είναι εκεί στις κερκίδες και πλέον περιμένουν καθένα από εμάς να τα κάνει και δικά του όνειρα.
Το μεγάλο ταξίδι ξεκινά και με εμάς παρόντες ως πραγματικοί συμπαίκτες και αρωγοί της Μπάρτσας.
Άλλες εποχές 1.000 φίλαθλοι σε αγώνα της Μπάρτσας θα ήταν αποτυχία αλλά αύριο ο αριθμός αυτός είναι η εκκίνηση, είναι η σπίθα της μεγάλης αναγέννησης, της ομάδας και του Κορινθιακού ποδοσφαίρου.
Μπορούμε και θα το πετύχουμε αύριο το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Κορίνθου.
Η ιστορία δεν μπορεί να ξεκινήσει χωρίς ΕΜΑΣ!