Πατσάς σε δυο εκδοχές : Κωνσταντινοπολίτικος και κοκκινιστός : Το μυστικό για να μην μυρίζει

129

Θεϊκός, πεντανόστιμος πατσάς και πολύ εύκολος στο μαγείρεμα, για τους απανταχού μερακλήδες.

Λίγα μυστικά ακόμα

Φροντίστε να αγοράσετε φρέσκο και καλοκαθαρισμένο ποδαράκι από τον χασάπη σας και να σας το κόψει κάθετα σε κομμάτια, αλλά και εγκάρσια κατά μήκος ώστε τα κόκαλα να κοπούν στη μέση και να φαίνεται το μεδούλι τους που είναι όλη η ουσία. Εγώ συνήθως αγοράζω από εδώ  και είναι έτοιμα κομμένα και πολύ περιποιημένα.

Η συνέχεια εδώ