ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ Πελοποννησιακός καγιανάς με παστό – Η καλύτερη εκδοχή ! 3 Μαΐου 2018 103 FacebookTwitterPinterestWhatsApp Παραδοσιακή συνταγή από την Πελοπόννησο που συνδυάζει άψογα τα ιδιαίτερα αρώματα του παστού με την απαλή γεύση της ώριμης καλοκαιρινής ντομάτας. Καγιανά με κρέας παστό ΥΛΙΚΑ: Η συνέχεια εδώ NATURA-NEO lacoste MANA 3-461-2337497592 αναστασοπουλος DI 2 2 3 ΑΣΛΑΝΗ gggggg-1-1 webkorinthos.alexandreio ΑΙΘΡΙΟ-3 2153342189-4-4122803193 2153342189-4-4122803193 ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ-ΨΑΡΙΑ-1-314276245 5 2153342189-4-4122803193 1 2-456-599660619