Περίεργη υπόθεση : 58χρονος κρατούσε «φυλακισμένα» δύο ξαδέρφια του για 8 μήνες!

91

Μια απίστευτη ιστορία βλέπει το «φως της δημοσιότητας στην Θεσσαλονίκη. Πρωταγωνιστής ένας 58χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται να είχε μετατρέψει το σπίτι του σε «φυλακή» για δύο ξαδέρφια του!

Το χρονικό της υπόθεσης στην Θεσσαλονίκη

Την πληροφορία μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ, όπου αναφέρθηκε πως ο 58χρονος άνδρας είναι δημοτικός υπάλληλος στον δήμο Ωραιοκάστρου.

Πριν από αρκετούς μήνες, δύο ξαδέρφια του από τις Σέρρες τον είχαν επισκεφθεί στο σπίτι του. Ο 58χρονος, λοιπόν, τους κράτησε κυριολεκτικά αιχμαλώτους για διάστημα περίπου έξι έως οκτώ μηνών!

Όλα αυτά βέβαια σύμφωνα με τον ξάδελφό του, ο οποίος κατήγγειλε το περιστατικό τα ξημερώματα! Συγκεκριμένα ο ΣΚΑΪ και τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως επικοινώνησε με τις Αρχές και κατήγγειλε πως ο 58χρονος δημοτικός υπάλληλος κρατούσε εκείνον και την αδελφή του, παρά την θέλησή τους, ούτως ώστε να τους αποσπά χρήματα!

Οι Αρχές έφτασαν στο σημείο και βρήκαν τόσο τα δύο ξαδέλφια, όσο και τον 58χρονο και αυτή την ώρα παίρνουν καταθέσεις προκειμένου να φτάσουν στην άκρη του νήματος.

Οι πληροφορίες για τα χρήματα

Οι πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικής σταθμός αναφέρουν πως ο 58χρονος το πρωί έφευγε κανονικά για την δουλειά του, έχοντας δέσει με χειροπέδες τα χέρια των «αιχμαλώτων» του, με καλώδια τα πόδια τους και όταν επέστρεφε από την δουλειά τους έλυνε και τούς αποσπούσε χρήματα.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, τα δύο ξαδέρφια είχαν περίπου 80.000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό και ο 58χρονος έπαιρνε χρήματα απειλώντας τα δύο ξαδέρφια του πως θα κάνει κακό στην τρίτη αδελφή τους!

Όλα αυτά μένει να επιβεβαιωθούν από την Ελληνική Αστυνομία.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ