Περιοδεία σε Κόρινθο και Αγίους Θεοδώρους πραγματοποίησε το Σάββατο (04/08) ο Π.Λαφαζάνης- φωτό-βίντεο

83
Περιοδεία στην Κόρινθο και τους Αγίους Θεοδώρους πραγματοποίησε το Σάββατο (04/08) το απόγευμα ο Παν. Λαφαζάνης, Γραμματέας του Π.Σ της Λαϊκής Ενότητας μαζί με κεντρικά και τοπικά στελέχη της ΛΑ.Ε.

Ο Παν. Λαφαζάνης περιόδευσε τους κεντρικούς δρόμους της Κορίνθου και αργότερα το βράδυ την παραλιακή ζώνη των Αγ. Θεοδώρων όπου ο ίδιος και τα στελέχη της ΛΑ.Ε έτυχαν θερμής ανταπόκρισης, ενώ συζήτησαν με εκατοντάδες πολίτες, οι οποίοι προβληματίζονταν πολύ θετικά με τις θέσεις της   ΛΑ.Ε.

  

βίντεο-Korinthostv. gr

Ο Παν. Λαφαζάνης μαζί με στελέχη της ΛΑ.Ε επισκέφθηκαν, μεταξύ άλλων, το τοπικό κατάστημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου και είχαν συζήτηση με τους πυροσβέστες που βρίσκονταν σε επιφυλακή. Ο Παν. Λαφαζάνης συνεχάρη τους πυροσβέστες για την μεγάλη προσφορά τους και τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης του σώματος και σεπροσωπικόχρηματοδότηση και εξοπλισμό, ενώ υπογράμμισε πόσο επιτακτικό είναι να μετατραπούν οι συμβασιούχοι του Πυροσβεστικού Σώματος σε τακτικό προσωπικό.

Ο Παν. Λαφάζανης και τα στελέχη της ΛΑ.Ε συναντήθηκαν στους Αγίους Θεοδώρους με τονΣύλλογο Εθελοντών δασοπροστασίας και τους ευχαρίστησαν για το πανθομολογούμενο ανεκτίμητο έργο τους, κάτι το οποίο, μέσα στην κρίση και την έκπτωση αξιών στην εποχή μας, δίνει ένα μεγάλο ελπιδοφόρο μήνυμα στην κοινωνία.

Ο Παν. Λαφαζάνης μίλησε στην Κόρινθο σε εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης και μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής:

«Η κυβέρνηση Τσίπρα βλέπει απέναντί της μία κοινωνία να είναι, σύσσωμη σχεδόν, αγανακτισμένη, οργισμένη και αηδιασμένη από τις καταστροφικές πολιτικές της, την ανικανότητά της και την προκλητική και αλαζονική συμπεριφορά των υπουργών της και του ίδιου του πρωθυπουργού.

Σήμερα, η Λαϊκή Ενότητα είναι η μόνη δύναμη που διαθέτει μία ριζοσπαστική και ρεαλιστικήπρογραμματική πρόταση διεξόδου, μία πραγματική ενωτική και κινηματική πολιτική και την πολιτική βούληση να ξαναφέρει, εδώ και τώρα, αποτελεσματικά και νικηφόρα στο προσκήνιο το όραμα μίας δημοκρατικής και ανεξάρτητης Ελλάδας της ανάπτυξης και της κοινωνικής δικαιοσύνης.»

      

  

                

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ