Περιφέρεια Πελοποννήσου μόλις 17 ενεργές κλίνες ΜΕΘ… Έχουμε διαχρονικά αυτούς που μας αξίζουν

78
Εχουμε διαχρονικά αυτούς που μας αξίζουν! Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, βρίσκεται σε τραγική κατάσταση με μόλις 17 ενεργές κλίνες ΜΕΘ για 1,115 εκατομμύρια κατοίκους, ενώ οι ενεργές κλίνες ΜΕΘ για Covid-19 είναι μόλις 6 για την ίδια αναλογία πληθυσμού.
Οι κλίνες αυτές βρίσκονται σε τρεις απο τις πέντε περιφερειακές ενότητες, με την Αργολίδα και τη Λακωνία να μην διαθέτουν ούτε ένα κρεβάτι Μονάδας Εντατικής Θεραπείας.
Σημειώνεται ότι και η Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) που υπάρχει στο νοσοκομείο Ναυπλίου, δεν λειτουργεί λόγω έλλειψης προσωπικού .
Τα νούμερα με τις κλίνες ΜΕΘ που λειτουργούν στη χώρα μας,ειχε παραθεσει μετά από έρευνα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων την ώρα που η πίεση στο ΕΣΥ αυξάνοταν λόγω κορονοϊού…τον 9/2020 Λοιπόν φιλοι μου η προβολή που θα ερθει ξανα από τα ΜΜΕεε ηρώων γιατρών,νοσηλευτων, εθελοντών, φιλανθρώπων είναι αυτή, που αφήνει τους κρατούντες στο απυρόβλητο για τις ευθύνες και τις παραλείψεις τους.Είναι ζήτημα χρόνου πλέον να αρχίσουν οι απάνθρωπες επιλογές ασθενών.Καληνυχτα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ