Περιφερειάρχης Β.Αιγαίου Κ.Μουτζούρης «Δεν πάω στο ραντεβού με Μητσοτάκη… να κι αν είναι οργισμένος» -βίντεο

122

Σε μια κρίσιμη καμπή για την κατάσταση στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, με την ένταση κατοίκων και ΜΑΤ στο κατακόρυφο, ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης χυδαιολογεί κατά του πρωθυπουργού.

Λίγη ώρα αφού ανακοινώθηκε ότι ο πρωθυπουργός τον κάλεσε στο μέγαρο Μαξίμου μαζί με τους δημάρχους των νησιών για να αποκλιμακωθεί η ένταση, αλλά και την κίνηση εκτόνωσης να αποσυρθούν την Πέμπτη δυνάμεις των ΜΑΤ από Λέσβο και Χίο, ο κ. Μουτζούρης σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί, εμφανίζεται να χυδαιολογεί, εκτός ορίων.
Με εκφράσεις απαράδεκτες για αιρετό και εκπρόσωπο κατοίκων της περιφέρειας, καταφέρεται κατά της αστυνομίας και του πρωθυπουργού. Ο κ. Μουτζούρης, ακούγεται να χαρακτηρίζει στον συνομιλητή του, κάποιον καθηγητή, όπως τον αποκαλεί ως «στρατό κατοχής» και «μισθοφόρους του Ερντογάν» τα ΜΑΤ που έσπευσαν στα νησιά.
«Δεν πάω στο ραντεβού με Μητσοτάκη, να κι αν είναι οργισμένος»

Ο κ. Μουτζούρης λέει ακόμη: «Εγώ λογικός άνθρωπος είμαι μόνος μου βγήκα, δεν με βοηθήσατε, δεν πειράζει» αναφέρει και προσθέτει με ανοίκειο τρόπο: «Διαβάζω σε σάιτ, ότι είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός με τον Μουτζούρη. Ε λοιπόν κι εγώ σου λέω να (κάνοντας την χυδαία κίνηση) κι αν είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός μαζί μου. Και τι έγινε;». Για να προσθέσει: «Με κάλεσε αύριο, εγώ δεν έρχομαι αύριο. Τι θα μου κάνει; Θα με κλείσει φυλακή; Ας με κλείσει…».


Κυβερνητικές πηγές: Μετά από αυτή τη χυδαία συμπεριφορά δεν έχουμε να πούμε κάτι με τον κ. Μουτζούρη
Κυβερνητικές πηγές, σχολίαζαν πως «μετά από αυτή τη χυδαία συμπεριφορά, δεν έχουμε να πούμε κάτι με τον κ. Μουτζούρη. Θα συνομιλήσουμε με τους υπόλοιπους αυτοδιοικητικούς». για να προσθέσουν: «Είναι κρίμα για τα νησιά να είναι σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία περιφερειάρχης ο κ. Μουτζούρης».

Πηγή: iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ