Πλήθος κόσμου στην πορεία ενάντια στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις. Κλειστοί σταθμοί του Μετρό

87

Από τις 18:00 έχουν κλείσει οι σταθμοί του Μετρό στο Σύνταγμα και το Πανεπιστήμιο

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιείται στο κέντρο της Αθήνας, με εκατοντάδες πολίτες να διαδηλώνουν κατά του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις που ψηφίζεται απόψε στη Βουλή.

Κόσμος συγκεντρώθηκε από νωρίς το απόγευμα στα Προπύλαια, που ήταν η αφετηρία της σημερινής συγκέντρωσης. Υπενθυμίζεται ότι στις 20:00 το ΠΑΜΕ έχει προγραμματίσει το δικό του συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

Παράλληλα, όπως έχει γίνει γνωστό, από τις 18:00 έχουν κλείσει οι σταθμοί του Μετρό στο Σύνταγμα και το Πανεπιστήμιο, μετά από εντολή της ΕΛΑΣ. Την ίδια ώρα, κλειστοί είναι κεντρικοί δρόμοι στο κέντρο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει φωνάζουν οι διαδηλωτές που παραμένουν στη θέση τους

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, του λαού η πάλη θα την σπάσει, ακούγεται από τα μεγάφωνα της συγκέντρωσης συνδικάτων και ομοσπονδιών στο Σύνταγμα. Η αστυνομία, έριξε χημικά στον κύριο όγκο της διαδήλωσης. «Δεν θα τους περάσει, παραμένουμε», φωνάζουν οι χιλιάδες διαδηλωτές που παραμένουν στο χώρο της συγκέντρωσης.

Εμείς είμαστε το οργανωμένο εργατικό κίνημα που θέλουν να χτυπήσουν, θα είμαστε στο δρόμο και σήμερα και αύριο και τώρα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ