ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ ΜΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

94

 Με αφορμή την τελευταία συνέντευξη του κ.Μουρούτσου στον δημοσιογράφο Κ.Γουγά μάθαμε(για όσους δεν το γνωρίζουν βέβαια !)ότι ο Δήμαρχος δεν έκανε παρανόμως αρχιτεκτονικό διαγωνισμό για την πλατεία Περιβολάκια,  αλλά αυτοσχεδίασε,επέβαλλε την μελέτη που ο ίδιος ήθελε,πρόσθεσε η αφαίρεσε κατά τα δοκούν τα όποια αρχιτεκτονικά στοιχεία του άρεσανη  όχι ,δεν έλαβε υπόψη την πρόταση για υπόγειο πότισμα της πλατείας και γενικώς καταγγέλθηκε ως σκάνδαλο από τη πλευρά του κ.Σταυρέλη, η προσπάθεια του Δημάρχου να <κατευθύνει> την δημοπράτηση στον τέταρτο κατά σειρά εργολάβο.

Τελειώνοντας ο κ.Μουρούτσος είπε ότι δεν είναι ευχαριστημένος από τους πεζόδρομους (και πώς να είναι άλλωστε;) με τα προβλήματα που υπάρχουν σε αυτούς, δεν είναι η ώρα να το αναλύσω.

Ευλόγως λοιπόν προκύπτουν τα εξής ερωτήματα:

1)Γιατί οι σύμβουλοι του κ.Πνευματικού ενώ ήξεραν όλα αυτάπροχώρησαν και ψήφισαν το έργο το οποίο και δημοπτρατήθηκε;

2)Γιατι δεν το σταμάτησαν αφού γνώριζαν εκ των προτέρων όλα τα όσα καταγγέλει ο κ. Μουρούτσος;

3)Είναι σύννομη η όλη διαδικασία και εάν όχι τι έκαναν για να τη αποτρέψουν;

3)Γιατί ο κ. Νανόπουλος εστίασε μόνο στο ότι δεν έγινε  αρχιτεκτονικός διαγωνισμός και δεν προσπάθησε να αποτρέψει την δημοπρασία  καταγκέλλοντας την διαδικασία,αλλά θα χαρεί να κόψει και την κορδέλα μαζί με τον Δήμαρχο σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του;

Όλα τα ανωτέρω θα πρέπει να απαντηθούν από όλους της παράταξης <Πορείας Ευθύνης>που δυστυχώς δεν τίμησαν την δεύτερη λέξη και πρέπει να αναλάβουν   το πολιτικό κόστος των επιλογών τους.

Επίσης η αντιπολίτευση δεν πρέπει να κρύβεται πίσω από την όποια σιωπή την <<βολεύει>>.

Με όλο τον σεβασμό κ. Μουρούτσο δεν αρκεί να λέμε μόνο την αλήθεια αλλά να κάνουμε και πράξεις τη χρονική στιγμή που πρέπει!

 Δημήτρης Πρωτοπαπάς

 πολ.μηχανικός

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ