Ποιας παίκτριας του My Style Rocks δολοφόνησαν τον άνδρα την ώρα που έκανε πασαρέλα

99

Η Βικτώρια Καρύδα του My Style Rocks συμμετείχε σε επίδειξη της Kathy Heyndels την ώρα που έμαθε το τραγικό γεγονός της δολοφονίας του συζύγου της.

Τραγική ειρωνεία. Πριν λίγο καιρό το πανέμορφο μοντέλο έκανε πασαρέλα στο πλατό του My Style Rocks με το νυφικό που φορούσε στο γάμο της και μιλούσε για τον άντρα της στο κοινό.

Το βράδυ της Τετάρτης (31/11) κατά τη διάρκεια επίδειξης μόδας έμαθε την χειρότερη είδηση της ζωής της.

Ο Γιάννης Μακρής, 46χρονος Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας, έχασε τη ζωή του με τον πιο άδοξο τρόπο. Ο σύζυγός της έπεσε νεκρός από σφαίρες εκτελεστών λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι τους.

Μέσα σε λίγο λεπτά η ανέμελη βραδιά της στο show της Kathy Heyndels μετατράπηκε σε εφιάλτη και το μυαλό της πήγε στα δύο παιδιά της.

Η Βικτώρια Καρύδα είχε παντρευτεί τον άτυχο άνδρα το 2016 και η ίδια είχε αναφέρει στην εκπομπή του ΣΚΑΪ: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που έχω γνωρίσει τον άντρα της ζωής μου και έχουμε δυο υπέροχα παιδάκια».

Η Βικτώρια Καρύδα ήρθε με την οικογένειά της στην Ελλάδα το 2001 από την Ουκρανία κι ασχολείται με το μόντελινγκ επαγγελματικά. Στο «My Style Rocks» δήλωσε συμμετοχή επειδή ήθελε να παρουσιάσει το προσωπικό της στιλ και τις ιδέες που διαθέτει και η πορεία της ήταν αρκετά καλή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ