ΠΟΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ…; ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΦΛΥΑΡΙΑ! Σχολιάζει ο Βασίλης Δελής

73

Το να πληρώνω την ΕΡΤ και να με δουλευουνε, ε πάει πολύ.

Ανοίγω την TV  όπως όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι, για να ηρεμησω βλέποντας την πλούσια αθλητική δραστηριότητα της Κυριακής στις 10 το βράδυ και τι βλέπω.

Πρωτα πρωτα Μουντομπασκετ  (οκ σωστά ) και μετά πρώτο θέμα  τον Βελιο! Ρε τον Βελιο? Δεν το υποτιμω το παλικάρι σε καμία περίπτωση.

Και αρχιζουνε τα καλοπαιδα μια φλυαρια, μα μια φλυαρια στα όρια της λογοδιαρροιας. Αναρωτιεμαι, ο εργάτης, ο υπάλληλος και γενικά οι εργαζόμενοι που θα σηκωθουν χαράματα να πάνε στη δουλειά τους και περιμενουν φάσεις και ποδοσφαιρική δράση, αν την κλείνουν να πάνε για υπνο , η την σπάζουν τη ρημαδα τη τηλεόραση.

Και η απόλυτη ξεφτίλα να έχει παίξει Σάββατο ο ΠΑΟΚ και να βγαζουν τον χουλιγκανοδημοσιογραφο Μινο  (Τι ομορφιά Θεέ μου  …) τον οποίο εμείς πληρώνουμε να κάνει ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ!  Και να περιμενουνε οι αμοιροι Λαρισσαιοι και όχι μόνο, να δουν τα μεσάνυχτα  (00.15 ), φάσεις από το ματς της ΑΕΛ με τον Πανιώνιο εκτός έδρας!

Έλεος ρε παιδιά όχι άλλα πλυντηρια δεν τα έχουμε ανάγκη. Πληρωνουμε για να μας δουλευουνε; Και να ηταν μονο αυτα.Μας εχουν πρηξει οι ξερολες τα τελευταια χρονια με την ασχετοσυνη τους.Δεν το ανεχομαι εγω αυτο παιδια.Τέλεια και παυλα.

ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΗΔΙΑ. ΤΕΛΟΣ.Έχω άδικο?

Υ.Γ. Λυπάμαι αν και γνήσιος γαυρος την κατάντια του ΠΑΟ. Θέλω τους αντιπάλους μας δυνατούς και ανταγωνιστικους.

Εύχομαι η ιστορική και μεγάλη ομάδα να βρει το δρόμο της.

Γράφει ο  Βασίλης Δελής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ