Ποιος ευθύνεται για το κλείσιμο των εθνικών οδών και τις διακοπές ρεύματος με το πρώτο χιόνι;

90
ΛΑΕ: Ποιος ευθύνεται για το κλείσιμο των εθνικών οδών και τις διακοπές ρεύματος με το πρώτο χιόνι;
Για το κλείσιμο των εθνικών οδών με το πρώτο χιόνι και για τις διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος υπάρχουν πολιτικές και επιχειρηματικές ευθύνες.
Τις ημέρες των γιορτών οι πολίτες της χώρας μας, εκτός από το τσουχτερό κρύο δοκιμάστηκαν και ταλαιπωρήθηκαν κι από το κλείσιμο με το πρώτο χιόνι της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας και από εκτεταμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος.
Η μεν κυβέρνηση φόρτωσε τις ευθύνες της για το πρώτο γεγονός στην τροχαία, για το δεύτερο στην Διοίκηση της ΔΕΗ και γενικά στον κακό μας τον καιρό και νομίζει ότι «καθάρισε» σε σχέση με τις δικές της πολιτικές ευθύνες. Η δε ιδιωτική εταιρεία ΝΕΑ ΟΔΟΣ, που εκμεταλλεύεται με τα υπερβολικά ακριβά διόδια κερδοσκοπικά την Εθνική Οδό και το λαό, φόρτωσε τις ευθύνες της στην τροχαία και «στον κόκορα»
Όταν έκλεισε η εθνική οδός Αθηνών Λαμίας και ταλαιπωρήθηκαν χιλιάδες οδηγοί με τις οικογένειές τους για 6 ώρες μέσα στο δριμύ ψύχος, τα 10 εκατοστά χιονιού με μια λεπίδα χωρίς αλατοδιανομέα, που διαθέτει η ΝΕΑ ΟΔΟΣ δυστυχώς δεν καθαρίστηκαν. Η  με τόσες εισπράξεις και κύρια από τα διόδια των Αφιδνών ΝΕΑ ΟΔΟΣ διαθέτει για την περιοχή 1 σάρωθρο εκχιονιστικό, 1 γερανό για ΙΧ και κάτι που βαπτίζει εφόδια πολιτικής προστασίας. Με αυτόν τον εξοπλισμό δεν μπορεί να καθαρίσει ούτε μια αυλή. Έτσι κατάφερε να κόψει την Ελλάδα στα δύο.
Ποιος είπε στους κυρίους αυτούς της «Νέα Οδός», ότι η χρήση των αντιολισθητικών αλυσίδων στον επίπεδο αυτοκινητόδρομο είναι η κατάλληλη λύση λες και ανεβαίνουμε στο Πήλιο;
 Γιατί εμπλέκουν την Τροχαία αφού η λειτουργία του αυτοκινητόδρομου είναι δική τους υποχρέωση;
 Η κυβέρνηση γιατί απλώς κάνει τον τροχονόμο στις αυθαιρεσίες και ανεπάρκειες των ιδιωτικών συμφερόντων, που νέμονται ασύδοτα το οδικό δίκτυο της χώρας;
 Όσο για τις διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος, που ταλαιπώρησαν, βασάνισαν και ζημίωσαν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες και επαγγελματίες, η κυβέρνηση θα πρέπει να σταματήσει να παίζει το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου. Οι δικές της πολιτικές, καθώς και της προηγούμενης κυβέρνησης, για τη διάλυση και το ξεπούλημα της ΔΕΗ άφησαν το δίκτυο της χωρίς την αναγκαία συντήρηση και πάγωσαν τις αναγκαίες επενδύσεις εκσυγχρονισμού του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ