Ποιο lockdown; Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών έκανε πάρτι με 10 άτομα -Χωρίς μάσκες, με σαμπάνιες! φωτο

82

Απαράδεκτες εικόνες, εν μέσω πανδημίας και lockdown διέρρευσαν από το πάρτι γενεθλίων που έκανε χθες ο πρόεδρος του ΔΣΑ, Δημήτρης Βερβεσός.

Οπως φαίνεται από φωτογραφίες που ανέβηκαν σε λογαριασμό στο Instagram από παρόντα στο πάρτι (ο οποίος στη συνέχεια τις διέγραψε αναλογιζόμενος προφανώς τον σάλο που θα επακολουθούσε) στο γραφείο του προέδρου του ΔΣΑ συγκεντρώθηκαν περί τα δέκα άτομα.

Μάλιστα άνοιξαν και σαμπάνιες για να γιορτάσουν το γεγονός. «Γιορτάζουμε τον γιγάντα μας», ήταν μερικές από τις ενθουσιώδεις αναρτήσεις φίλων του.

Οπως προκύπτει από τις φωτογραφίες, ο μόνος που φορούσε μάσκα ήταν ο Δημ. Βερβεσός.

Ασφαλώς η αδιανόητα ανεύθυνη ενέργεια συνιστά πρόκληση για την κοινωνία και τους πολίτες οι οποίοι πειθαρχούν στο lockdown. Από εκπροσώπους του νομικού κόσμου, το λιγότερο που θα περίμενε κανείς θα ήταν να δώσουν το παράδειγμα τήρησης των νόμων.

Δείτε τις φωτογραφίες από το πάρτι Βερβεσού:

Μπογδάνος: Αποστροφή!
Την σύναξη σχολίασε στο twitter ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος γράφοντας:

«Εφόσον δεν πρόκειται για μια χονδροειδή φάρσα, ο πρόεδρος ΔΣΑ Δημήτρης Βερβεσός και καμιά δεκαριά φίλοι του κάνουν απόψε πάρτυ με σαμπάνιες στο γραφείο του. Μάσκα φορά μόνο ο ίδιος. «Ήταν όλοι εδώ» και «Γιορτάζουμε τον γιγάντα μας», ανέβασαν πριν λίγο στο instagram. Αποστροφή!»

Πηγή: iefimerida.gr  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ