Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Πολάκης σε Πορτοσαλτε “τι ωραία που τα λέει ο Βαρβιτσιωτης για το...

Πολάκης σε Πορτοσαλτε “τι ωραία που τα λέει ο Βαρβιτσιωτης για το Μακεδονικό…θα γίνει το Βατερλώ σας”

94

«Μάτι και «Μακεδονικό» θα γίνουν το Βατερλώ της γλοιώδους, λασπωμενης, πληρωμένης «δημοσιογραφίας» σας που τωρα αποδεικνύεται πως ήταν πατριδοκάπηλη Τυμβωρυχία!», έγραψε στο facebook o βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Δριμεία επίθεση κατά των δημοσιογράφων Αλέξη Παπαχελά και Άρη Πορτοσάλτε εξαπέλησε οΠαύλος Πολάκης στα socia media. «Παπαχελά ξεκίνα το μοντάζ, βγαλε το Μάτι χωρίς τον ΤσουβαλάΠορτοσάλτε, τι ωραία που τα λέει ο Βαρβιτσιωτης και ο Κυριαζίδης για τη Μακεδονία, έτσι δεν ειναι;; Ο Μαυρωτας επίσης εεε;

Μάτι και «Μακεδονικό» θα γίνουν το Βατερλώ της γλοιώδους, λασπωμενης, πληρωμένης «δημοσιογραφίας» σας που τωρα αποδεικνύεται πως ήταν πατριδοκάπηλη Τυμβωρυχία! Εδώ θα τα ξαγγελιστειτε ΟΛΑ!!!», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

ΠΑΠΑΧΕΛΑ ξεκίνα το μοντάζ ,βγαλε το Μάτι χωρίς τον Τσουβαλά!
ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ,τι ωραία που τα λέει ο Βαρβιτσιωτης και ο Κυριαζίδης για τη Μακεδονία,έτσι δεν ειναι;;Ο Μαυρωτας επίσης εεε;

ΜΑΤΙ ΚΑΙ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ” θα γίνουν το Βατερλω της γλοιώδους,λασπωμενης,πληρωμένης “δημοσιογραφίας” σας που τωρα ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ πως ήταν ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΗ ΤΥΜΒΩΡΥΧΕΙΑ!!!!!

Εδώ θα τα ξαγγελιστειτε ΟΛΑ!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κουστούμι
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ