Πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Κορινθίας-δείτε φωτό

80

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών του Ν. Κορινθίας ευχαριστεί θερμά όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς φροντιστές και εργαζόμενους στα φροντιστήρια τόσο του νομού, όσο και ιδιαίτερα από τους άλλους νομούς της χώρας (ο συνάδελφος μαθηματικός Γιώργος Μαυρίδης που κόσμησε με την παρουσία του την εκδήλωση μας ήρθε από τη Θεσσαλονίκη), που στήριξαν με την παρουσία τους την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση των σεμιναρίων του Συλλόγου μας.

Η εμπειρία των σεμιναρίων ήταν μοναδική και μας έδωσε την ευκαιρία τόσο των νέων γνώσεων και πληροφοριών, όσο και της ανταλλαγής απόψεων και του δημιουργικού διαλόγου, που τόσο χρήσιμος είναι για εκπαιδευτικά ζητήματα.

Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε η βράβευση του συναδέλφου μας κ. Περικλή Ζερβού, ο οποίος τίμησε επί σειρά ετών με την υπηρεσία του στο ΔΣ το σύλλογό μας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και αντιπροσωπεία της ΟΕΦΕ, αποτελούμενη από τον πρόεδρο κ. Βαφειαδάκη και τον κ. Δαμιανό, μέλος του ΔΣ της ΟΕΦΕ και πρόεδρο του Συλλόγου της Αθήνας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά τόσο τον πρόεδρο της ΟΕΒΕ του Ν. Κορινθίας, κ. Τάσο Μποζίκη, όσο και τον αντιπρόεδρο κ. Μιχάλη Μεζίνη που μας τίμησαν με την παρουσία τους.  Η δέσμευση σύσσωμου του ΔΣ του Συλλόγου μας είναι ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, για να συνεχιστούν αντίστοιχες δημιουργικές πρωτοβουλίες.

Ο Πρόεδρος                                                                                  Η Γραμματέας

Βασιλακόπουλος Θοδωρής                                                                  Αλεξάνδρα Γκανά

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ