Πρεμιέρα σήμερα στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας – με το μεγάλο Ντερμπι στον Α΄ ομιλο

88

Πρεμιέρα  Σάββατο (26 Σεπτεμβρίου 2020) στις 16;30 το απόγευμα στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Κορινθίας , το οποίο φέτος θα διεξαχθεί , με τις 20 ομάδες στη σέντρα, μοιρασμένες σε 2 ομίλους, ( Ανατολικό και Δυτικό). Στο κάθε όμιλο μετέχουν από 10 ομάδες.

Η πρεμιέρα περιλαμβάνει , στον 1ο όμιλο (ανατολικό) το μεγάλο ντέρμπι της Κορίνθου , στο ΔΑΚ, ανάμεσα στην Κόρινθος 2006 και στον ΠΑΣ Κόρινθος. Την ίδια ώρα στο “Θώδειο” ο ΑΟ. Λουτράκι υποδέχεται τον Τενεάτη Αθικίων, ενώ στο “Γιάννης Στέφας” μάχονται οι Άγιοι Θεόδωροι με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου. Στο γήπεδο του Συνοικισμού  “ποδαρικό” , στον Κύψελο  κάνει ο Παννεμεατικός, ενω στο Γαλατάκι ο Σαρωνικός αγωνίζεται με τον Ισθμιακό.

Στο 2ο όμιλο ( Δυτικό), ο Αστέρας Δερβενίου υποδέχεται ,στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος την Θύελλα Κάτω Διμηνιού, ενώ στο Ξυλόκαστρο ,ο Πανκαμαριακός μάχεται με την Ελλάδα Βέλου. Την ίδια ώρα ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου αγωνίζεται στο Πετρί κόντρα στην τοπική Θύελλα. Στο γήπεδο του Ζευγολατιού μάχονται οι δύο “νεοφώτιστοι” της κατηγορίας ο Άρης Βοχαϊκού με τον Ολυμπιακό Άσσου, ενώ τέλος ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας στο στάδιο του Κιάτου ανάμεσα στον Πέλοπα και τον ΑΟ. Ζευγολατιού.

Η πρεμιέρα

Α΄όμιλος

1η Αγωνιστική

 
Αγ. Θεόδωροι ΣΦΛ Ολυμπιακός
ΑΟ Λουτράκι Τενεάτης Αθικίων
ΠΑΣ Κύψελος Παννεμεατικός
Α.Σ. Κόρινθος 2006 ΠΑΣ Κόρινθος
Σαρωνικός Γαλατακίου Ισθμιακός

Β΄όμιλος 

1η Αγωνιστική

Πανκαμαριακός Ελλάς Βέλου
Πέλοπας Κιάτου ΑΟ Zευγολατιού
Άρης Βοχαϊκού Ολυμπιακός Άσσου
Θύελλα Πετρίου Ηρακλής Ξυλοκάστρου
Αστέρας Δερβενίου Θύελλα Κ. Διμηνιού

Μετά από απόφαση της Ε.Π.Σ. Κορινθίας, η αρμόδια Επιτροπή Διαιτησίας, σε αγαστή συνεργασία με τον Σ.Δ.Π. Κορινθίας, αφού έλαβε υπόψη της την οικονομική στενότητα των ομάδων, εξαιτίας της παρατεταμένης αποχής από τις αγωνιστικές δραστηριότητες λόγω του κορωνοϊού COVID 19, αποφασίστηκε όπως διαιτητές και παρατηρητές της δύναμής της προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών κατά την 1η αγωνιστική κάθε γύρου της κανονικής περιόδου.

Κατ’ αυτό τον τρόπο όλο το έμψυχο δυναμικό της κορινθιακής διαιτησίας συμβάλλει από την πλευρά του σε μια μικρή οικονομική ανακούφιση των ομάδων του Νομού μας.

Με την ευκαιρία της έναρξης των πρωταθλημάτων η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Κορινθίας εύχεται σ’ όλους τους εμπλεκόμενους με το κορινθιακό ποδόσφαιρο καλή αγωνιστική χρονιά, με σωματική και ψυχική υγεία και με την υπενθύμιση ότι το ποδόσφαιρο είναι συναρπαστικό, επειδή είναι ένα  απρόβλεπτο άθλημα, εξαιτίας του γεγονότος ότι όλοι κάνουν λάθη.

πηγή-http://korinthiakoi-orizontes.blogspot.com/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ