ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ: Τηλε-διασυρμός του Άδωνι που θα μείνει στην ιστορία-βίντεο

107

Τέτοιο πράγμα δεν έχουμε ξαναδεί. Ένα στιγμιότυπο από την τηλεόραση του μέλλοντος, κανονικά. Ενας τηλε-διασυρμός που γράφει ιστορία και που διευρύνει κατά πολύ την έννοια της πολιτικής ξεφτίλας. Τον υπέστη ο «πολύς» Αδωνις Γεωργιάδης από τον γνωστό του τηλε-δήμιο, Γιώργο Χριστοφορίδη.

Όλα ξεκίνησαν όταν Αδωνις και Χριστοφορίδης βρέθηκαν στο τηλε-πάνελ του ΑΝΤ1 για τις ανάγκες της πρωινής εκπομπής. Εκεί, ο Αδωνις εξαπέλυσε μια χυδαία επίθεση στον Χριστοφορίδη (με όλα τα γνωστά τσιτάτα του περί Καζάκη, Κακλαμάνου και Του ΧΩΝΙΟΥ, που κατέστρεψαν τη χώρα), χρεώνοντας στην ουσία ασυνέπεια λόγου στον πολιτικό του αντίπαλο. Μετά διέκοψαν για break, και μετά το διάλλειμα ήρθε η ώρα του Χριστοφορίδη να απαντήσει. Ε, αυτό είναι το σημείο που πρέπει να δεις…

Σφαλιάρα… ψηφιακή!

Αποδεικνύοντας τα αντανακλαστικά του, ο έμπειρος δημοσιογράφος σκέφτηκε να δώσει την απόλυτη απάντηση στον Αδωνι Γεωργιάδη περί συνέπειας, βάζοντας –μέσα από το προσωπικό του i pad- να ακουστεί το τι έλεγε ο ίδιος ο Αδωνις για τον πρώην Πρόεδρο της ΝΔ, Κώστα Καραμανλή, αναφορικά με το όνομα της Μακεδονίας. Μιλάμε ασφαλώς για το βίντεο, που ο Αδωνις μιλά για την «απίστευτη κωλοτούμπα του Μακεδόνα –τρομάρα του-πρωθυπουργού, του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος μπαίνει στην Ιστορία ως ο πρωθυπουργός που ξεπούλησε τη Μακεδονία. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

Και τότε έγινε το έλα να δεις! Οι δημοσιογράφοι του ΑΝΤ1 -προφανώς ακούγοντας ουρλιαχτά στα ακουστικά τους από το κοντρόλ- φώναζαν στον Χριστοφορίδη να σταματήσει το βίντεο, καταβάλλοντας ταυτόχρονα κάθε προσπάθεια προκειμένου να μην ακουστεί καμία άλλη φράση του Αδωνι Γεωργιάδη από το παλιό του βίντεο, που τον εξέθετε δημόσια, τόσο απροκάλυπτα, τόσο σκληρά, τόσο οδυνηρά, τόσο άμεσα, τόσο σύγχρονα.

Όχι, όπως γινόταν στις παλιές πολιτικές συζητήσεις, που ο ένας ρωτούσε τον άλλον: «Εσύ δεν μας έλεγες παλιά αυτό;» και ο καθένας απαντούσε ό,τι ήθελε…

Πλέον, στη μετά Χριστοφορίδη εποχή, ο καθένας θα σηκώνει επί τόπου το tablet του και θα προβάλλει στον αέρα (εκείνη τη στιγμή) την επίμαχη δήλωση του (καημένου) εκάστοτε Αδωνι. Και αυτό λέγεται… επικοινωνία. Αλλιώς και «σφαλιάρα ψηφιακή».

Μα, δείτε την εικόνα. Σαν να είναι βγαλμένη από σενάριο φουτουριστικής ταινίας. Ο Χριστοφορίδης κρατάει το tablet και υπενθυμίζει στους τηλεθεατές την παλαιότερη δήλωση του ανθρώπου που κάθεται δίπλα του, ακριβώς!

Και ο άνθρωπος δίπλα του τι κάνει; Μα, τι να κάνει; Κάθεται και κοιτάει αποσβολωμένος, να καταλάβει τι του έχει συμβεί. Με ένα ύφος… ποίημα! Σαν να σκέφτεται εκείνη τη στιγμή «Ωχ! Τι είναι αυτό που πάθαμε τώρα, ρε παιδιά; Θα γελάει όλο το ίντερνετ μ’ αυτό το απόσπασμα, γαμώ τη μου…»

πηγή-toxwni.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ