Προσέκρουσε αρχικά σε περιπολικό της αστυνομίας το αυτοκίνητο με τους δυο νεκρούς…φωτό-βίντεο

70
Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η αστυνομία για το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε δύο νέους ανθρώπους τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Δαλαμανάρα Αργολίδας
Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

“Σήμερα (26.10.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στο 5ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Άργους – Ναυπλίου, Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε 33χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαινε 18χρονος ημεδαπός, αρχικά εξετράπη αριστερά της πορείας του, προσέκρουσε σε εν στάση εβρισκόμενο περιπολικό όχημα της Δ.Α. Αργολίδας, προκαλώντας του μικρές υλικές ζημιές, συνέχισε την πορεία του και ακολούθως εξετράπη δεξιά, προσκρούοντας σε σταθερό αντικείμενο (τσιμεντένιο στύλο), με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 33χρονου και του 18χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άργους- Μυκηνών.”

Συμφωνα λοιπόν με την αστυνομία προηγήθηκε πρόσκρουση του οχήματος σε σταθμευμένο όχημα της αστυνομίας και στην συνέχεια η θανατηφόρα πρόσκρουση στην κολόνα.

Τροχαίο δυστύχημα με δυο νεκρούς τη νύχτα στην Δαλαμανάρα Άργους (βίντεο)

 

Από την σφοδρή σύγκρουση ανασύρθηκαν νεκροί και οι δυο νεαροί όπου σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο ένας είναι Ρομά  κάτοικοι Άργους, 33 και 18 χρονών αντίστοιχα.  Ενδεικτικό της μεγάλης ταχύτητάς και της σύγκρουσης που ακολούθησε ειναι πως στο όχημα δεν υπάρχει καν η μηχανή του αυτοκινήτου που βρέθηκε στο απέναντι σημείο από την πρόσκρουση.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τις σορούς των δυο νεαρών, ενώ έρευνα για τα ακριβή αίτια της σύγκρουσης διενεργεί το τμήμα τροχαίας Άργους.

Το σημείο της πρόσκρουσης θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου.

Περισσότερες πληροφορίες για το τροχαίο δυστύχημα, που κόστισε τη ζωή δυο ανθρώπων, θα ακολουθήσουν με ανακοίνωση της αστυνομίας.

 πηγή-argolikeseidhseis.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ