Προσοχή: Αν δείτε κάποιον με αυτά τα τατουάζ, μείνετε μακρυά…. (εικόνες)

128

Τα τατουάζ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή κάθε χρόνο.

Πηγαίνοντας να κάνετε ένα νέο μόνιμο σχέδιο στο σώμα σας έχει περάσει από μια επαναστατική πράξη, που προοριζόταν για τους νευρικούς και γενναίους, σε μια κυρίαρχη κίνηση την οποία ο καθένας φαίνεται να έλκεται.

Ανεξάρτητα από το πώς μπορεί να αισθάνεστε για το μελάνι, είναι κοινό να νομίζετε ότι τα τατουάζ είναι κάτι που γίνεται καθαρά για αισθητικό αποτέλεσμα. Αλλά αυτή η προκατειλημμένη αντίληψη δεν είναι μόνο λάθος – μπορεί να γίνει και επικίνδυνη.

Τις περισσότερες φορές, τα τατουάζ κρύβουν ένα ιδιαίτερο νόημα από πίσω τους. Θα μπορούσε να είναι τα αρχικά ενός αποθανόντος αγαπημένου προσώπου, ενός λουλουδιού που κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά σας, ή ακόμα και μόνο ένα στοιχείο που σας κάνει ευτυχισμένους!

Ωστόσο, δεν είναι κάθε έννοια τατουάζ γλυκιά ή συναισθηματική . Ορισμένες από αυτές είναι κόκκινες σημαίες, προειδοποιήσεις σε άλλους ότι το άτομο που το έχει είναι ένας κίνδυνος, συνήθως λόγω του εγκλεισμού του στη  φυλακή  ή της συμμετοχής του σε συμμορίες.

Εδώ είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή «προειδοποιητικά » τατουάζ, τι σημαίνουν και γιατί μπορεί να θέλετε να μείνετε μακριά.

Σταυρός στο στήθος

Ένα δημοφιλές τατουάζ στις ρωσικές φυλακές, αυτό το τατουάζ στο στήθος συμβολίζει ένα «Πρίγκιπα των  Κλεφτών». Αυτή είναι η υψηλότερη κατάταξη που μπορεί να επιτύχει ένας καταδικασθείς και γενικά φοριούνται από υψηλά μέλη στο ρώσικο όχλο.    Παρατηρείστε  αν ο σταυρός έχει άλλα σχέδια πάνω του. για παράδειγμα, τα κουδούνια συμβολίζουν την ελευθερία και μια τίγρη στο στήθος είναι συμβολική της επιθετικότητας προς την αστυνομία.

Τα νούμερα 14 και 88

Εάν δείτε αυτούς τους αριθμούς τατουάζ οπουδήποτε στο σώμα κάποιου, αυτό το άτομο συνδέεται με τις ομάδες  υπεροχής των λευκών .    Το δεκατέσσερα αντιπροσωπεύει 14 λέξεις, οι οποίες είναι ένα απόσπασμα του ναζιστικού ηγέτη Ντέιβιντ Λάνε: «Πρέπει να εξασφαλίσουμε την ύπαρξη του λαού μας και ένα μέλλον για τα Λευκά Παιδιά». Το 88 είναι συντομογραφία για το 8ο γράμμα του αλφαβήτου δύο φορές, HH, Χίτλερ.

“EWMN”

Αυτά τα γράμματα αντιπροσωπεύουν το «Evil, Wicked, Mean, Nasty» και απαντώνται συχνότερα στις αρθρώσεις. Αυτό το ακρωνύμιο δεν ισχύει για κάποια συγκεκριμένη συμμορία, αλλά συχνά βρίσκεται στους φυλακισμένους / πρώην κρατούμενους και δίνει ένα σημάδι της  γενικά (δυσάρεστης) διάθεσής τους.

Τρεις τελείες

Οι τρεις τελείες  είναι ένα κοινό τατουάζ φυλακών που αντιπροσωπεύει το «mi vida loca» ή «η τρελή ζωή μου». Δεν συνδέεται με κάποια συγκεκριμένη συμμορία, αλλά με τον τρόπο ζωής των συμμοριών. Αυτό το τατουάζ συνήθως βρίσκεται στα χέρια ή γύρω από τα μάτια.   Από την άλλη πλευρά, αυτό το τατουάζ μπορεί να φέρει και κάποια θρησκευτική σημασία, που συνήθως αντιπροσωπεύει την ιερή τριάδα του Χριστιανισμού.   Για να αναγνωρίσετε τα πιο συνηθισμένα τατουάζ συμμοριών ή φυλακισμένων , φροντίστε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο.

fumara.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ