ΠΡΟΣΟΧΗ: Ξαναχτύπησε η σπείρα των απατεώνων στο Λουτράκι….

95

Σύμφωνα με μαρτυρία αναγνώστη  ξαναχτύπησε η σπείρα των απατεώνων στο Λουτράκι, τηλεφωνώντας σήμερα σε ηλικιωμένη, προσπαθώντας να της αποσπάσει μεγάλο χρηματικό ποσό και συγκεκριμένα 50.000 ευρώ !!!!

Συγκλονίζει η μαρτυρία της γυναίκας που λίγο έλειψε να πάθει ανακοπή καρδιάς όταν χτύπησε το τηλέφωνο και από την άλλη γραμμή άκουσε μια γυναικεία φωνή να της λέει

«Η κυρία (…); Η κόρη σας η … πέρασε με το αυτοκίνητό της το κόκκινο φανάρι και παρέσυρε ένα παλικάρι και το σκότωσε.  Συνελήφθη και οδηγείται στη φυλακή. Χρειάζεται 50.000 ευρώ εγγύηση για να μην μπει φυλακή..»

Η ηλικιωμένη γυναίκα σάσιστε, ένιωσε αδιαθεσία καθώς στο βάθος της γραμμής ακουγόταν δήθεν η κόρη της (άλλη γυναικεία φωνή) που έλεγε κλαίγοντας

«μαμά βοήθεια, δε θέλω να πάω φυλακή»

Η ηλικιωμένη βρήκε το θάρρος να ειδοποιήσει τον σύζυγο της κόρης της, ο οποίος εμβρόντητος από όσα του εξιστόρησε η γυναίκα, την καθησύχασε, λέγοντάς της πως ήταν απατεώνες και πως όλοι είναι καλά.

Να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα! Μην πιστεύετε αγνώστους που σας τηλεφωνούν και σας ζητούν χρήματα για οποιονδήποτε λόγο. Ενημερώστε τους δικούς σας ανθρώπους !

Απευθυνθείτε αμέσως στην Αστυνομία στο τηλ 2744-0-63000 και καταγγείλετε το περιστατικό.

πηγή-loutrakiblog.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ