Πρωταθλητής Α’ Κορινθίας μετά από 42 χρόνια στέφθηκε ο Τενεάτης Αθικίων

974

Πρωταθλητής Α’ Κορινθίας μετά από 42 χρόνια στέφθηκε ο Τενεάτης Αθικίων, καθώς την εκδίκαση της έφεσης του Ηρακλή Ξυλοκάστρου, για την αναμέτρηση με την Κόρινθο.

Πλέον η ομάδα των Αθικίων με 19 βαθμούς στέφεται πρωταθλήτρια, ενώ η Κόρινθος χάνοντας τους 3 βαθμούς που είχε αρκετά κερδίσει, μένει στους 18 και τη 2η θέση.

Το χωριό των Αθικίων ζει μεγάλες στιγμές, αλλά εδώ που τα λέμε το αξίζει.

Δημιούργησε ένα εξαιρετικό σύνολο, πάλεψε και “ήπιε νερό” στο τέλος.

Σίγουρα είχε και την τύχη με το μέρος του σε ορισμένες αναμετρήσεις, αλλά δεν είναι λίγο πράγμα να παίζεις και 3 ματς των play off μακριά από την έδρα σου λόγω τιμωρίας.

Πλέον το μυαλό όλων, αφού κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, θα είναι και στους αγώνες μπαράζ, για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, ώστε το όνειρο να ολοκληρωθεί.

Εύκολο δεν είναι καθόλου, αλλά τα παιδιά του Δημήτρη Ποτήρη, έχοντας όλο το χωριό και την Κορινθία στο πλευρό τους, θα το παλέψουν.

Θα βρεθεί στον 6ο όμιλο και θα ξεκινήσει την Κυριακή 8 Μαΐου υποδεχόμενος τον ΑΟ Μοσχάτου.

Στον ίδιο όμιλο βρίσκονται, ο Παναργειακός, ο Απόλλων Ευπαλίου, ο Αίολος Καρπενησίου, ο Κυπάρρισος Αντίκυρας, ενώ απομένει μια αγωνιστική για τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Ευβοίας, με τη Χαλκίδα και τον Ταμυναϊκό να διεκδικούν τον τίτλο.

Η ομάδα των Αθικίων, θα προσπαθήσει να βρεθεί σε μια εκ των 3 πρώτων θέσεων, ώστε να κερδίσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Να σημειωθεί ότι πολλές ομάδες, παίκτες και παράγοντες με ανακοινώσεις τους, συγχαίρουν τον Τενεάτη, κάτι που δείχνει και την εκτίμηση που υπάρχει.

Όσον αφορά τον Ηρακλή, δικαιώθηκε ηθικά και σίγουρα θα μπορούσε και αυτός να είχε αναδειχθεί πρωταθλητής.

Του αξίζουν επίσης πολλά συγχαρητήρια, γιατί πραγματοποίησε σπουδαία σεζόν και δεν ήταν αυτή η … αναποδιά, ίσως όλα να ήταν διαφορετικά.

Όμως με υποθέσεις δεν γράφεται η ιστορία.

Τα αποτελέσματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έδειξαν ότι ο Τενεάτης Αθικίων, είναι ο πρωταθλητής Κορινθίας για τη σεζόν 2021-2022.

Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων:

«Δέχτηκε την έφεση του σωματείου ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ. Εξαφάνισε την υπ’ αριθμ. 26/ 30-3-2022 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Κορινθίας. Απέρριψε την από 22/3/2022 ένσταση του σωματείου ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ».

apopsi24.gr/