Πρωτοκλασάτος Αντιδήμαρχος χθές υπέβαλε επίσημα παραίτηση και σήμερα την ανακάλεσε…τι συνέβη…?

119

Xθες το απόγευμα σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας πρωτοκλασάτος Αντιδήμαρχος  σε   Δήμο της Κορινθίας υπέβαλε επίσημα παραίτηση.

Τους λόγους δεν τους γνωρίζουμε , αλλά φανταζόμαστε πως για να φθάσει ένας πρωτοκλασάτος αντιδήμαρχος , που σημειωτέων,  είναι  από τους δημοτικούς συμβούλους τις προηγούμενης δημοτικής θητείας που στάθηκαν δίπλα στη παραταξή τους κόντρα στις αποφάσεις του  κόμματός τους (το  κόμμα είχε επιλέξει άλλον για επικεφαλής) το θέμα παίρνει ιδιαίτερες διαστάσεις.

Συμπεραίνουμε λοιπόν  πως αυτή η παραίτηση χρίζει μεγάλης προσοχής για το τι συμβαίνει στο εν λόγω δήμο και δεν μπορεί να έγινε  ελαφρά  την καρδία!!!  Σαφώς  λοιπόν και υπήρξαν σοβαροί λόγοι παραίτησης .

Νεότερες όμως πρωινές πληροφορίες μας , αναφέρουν πως ο πρωτοκλασάτος Αντιδήμαρχος  σήμερα ανακάλεσε την χθεσινή παραίτηση του.

Η απορία η δική μας ,την οποία και καταθέτουμε δημόσια, είναι τι συνέβη και σε λίγες ώρες εξατμίστηκαν οι σοβαροί λόγοι και οι  αιτίες παραίτησης;;

Εκτιμούμε πως το  συμβάν είναι σοβαρό και οι  συνθήκες απαιτούν  να μάθουν οι δημότες τι ακριβώς συνέβη , δια στόματος  του ιδίου του Δήμαρχου.

Έχουν χάσει τη μπάλα … η όταν δεν ξέρουν τι να την κάνουν την πετάνε στην εξέδρα… η χρειάζονται και άλλες μεταγραφές η άλλους δημότες.

Ν.Ν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ