Πρόεδρος Π.Συμβουλίου”Η παράταξη Τατούλη δεν θέλει να μπει ούτε ένα καρφί στον τοίχο”βίντεο

159

«Όλο αυτό ήταν ένα πρόσχημα προκειμένου να εκμεταλλευτούν το ζήτημα που ενδεχομένως έχει προκύψει με την κυρία Σπυριδάκου», συμπλήρωσε ο κ. Σκαντζός, ενώ θέλησε να διευκρινίσει το γεγονός ότι η αποχώρηση της περιφερειακής αρχής  από το Συμβούλιο, αφορούσε μόνο το συγκεκριμένο θέμα και όχι οποιοδήποτε άλλο.

Σχολίασε δε και διαφώνησε με τον χαρακτηρισμό «αντιδημοκρατικός» που προσάφθηκε στον κύριο Νίκα, ενώ με τα λεγόμενά του τόνισε τα εξής … «εδώ υπάρχουν σκοπιμότητες, αυτό είναι ξεκάθαρο […]. Η κυρία Δημητρακοπούλου μίλησε επί 15 λεπτά στο προηγούμενο συμβούλιο, το ίδιο η κυρία Νικολάκου και η κυρία Σπυριδάκου.

Είναι προσχήματα εν αμαρτίαις». «Μπορεί να έχει γίνει μια πολιτική συμφωνία, να το κάνουν και να εξηγήσουν όμως στο λαό αυτά που έλεγαν πριν. Δεν ξέρουν όλοι πως κυβέρνησε η παράταξη του κ. Τατούλη; Δεν υπήρχε λόγος από κανέναν.

Αυτό είναι Δημοκρατία; Δημιουργείται στο Περιφερειακό Συμβούλιο ένα εμπόδιο ανυπέρβλητο», είπε ο κ. Σκαντζός, ενώ μίλησε και για το πόσο σημαντική είναι η υλοποίηση έργων για τον τόπο και τον λαό. «Η παράταξη του κ. Τατούλη δεν θέλει να μπει ούτε ένα καρφί στον τοίχο. Ας το δηλώσει η κυρία Δημητρακοπούλου αν συμφωνεί με αυτή τη λογική. Να το πει και ο κ. Δέδες και ο κ. Πετράκος και όλοι.»

πηγή- kalimera-arkadia.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ