Πρώην παίκτης reality ο άντρας που εισέβαλε στο Εφετείο – Κατείχε πλήθος ναρκωτικών και 1,5 εκατ. ευρώ-φωτο

909
Σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών αλλά και τεράστια χρηματικά ποσά στην κατοχή πρώην παίκτη μουσικού reality show που εισέβαλε το Σάββατο με το αυτοκίνητό του στο γκαράζ του Εφετείου. Εξετάζεται αν έχει ψυχολογικά προβλήματα.

Μουσικός και πρώην παίκτης μουσικού reality show ο 34χρονος που εισέβαλε το Σάββατο με το αυτοκίνητό του στο γκαράζ του Εφετείου Αθηνών.

Παρουσιάστηκε αυτοβούλως στον αστυνομικό φρουρό με σκοπό να παραδοθεί και έλεγε πως το αυτοκίνητό του έχει βόμβα και ναρκωτικά. Εξετάζεται αν έχει ψυχολογικά προβλήματα ή αν τελούσε υπό την επήρεια. Βόμβα δεν είχε αλλά κατείχε όντως ναρκωτικά και τεράστια χρηματικά ποσά.

Πρώην παίκτης reality ο άντρας που εισέβαλε στο Εφετείο - Κατείχε πλήθος ναρκωτικών και 1,5 εκατ. ευρώ

Μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο και από έρευνα στην οικία του βρέθηκαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και κατασχέθηκαν συνολικά 1.513.555 ευρώ και 336 δολαρίων Η.Π.Α., 275 γραμμ. κοκαΐνη, 495,5 γραμμ. κατεργασμένης και 0,7 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, 37,9 γραμμ. κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, 131 δισκία ecstasy, τρία φαρμακευτικά δισκία, αυτοκίνητο, πιστόλι κρότου, 267 φυσίγγια κρότου, χρηματοκιβώτιο, 4 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες και 4 κινητά τηλέφωνα.

Πρώην παίκτης reality ο άντρας που εισέβαλε στο Εφετείο - Κατείχε πλήθος ναρκωτικών και 1,5 εκατ. ευρώ

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

 πηγή-News247.gr